ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Aralık 2013 Cuma 15:29

Erdoğan: HSYK'yı kim yargılayacak

Erdoğan: HSYKyı kim yargılayacak

Başbakan Erdoğan HSYK'nın bildirisine sert açıklamalarla yanıt verdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen fahri doktora programında konuştu. Erdoğan'ın hedefinde HSYK ve Savcı Muammer Akkaş vardı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Burada 528 milyon liralık yatırımı Sakarya'ya kazandırmış olacağız. Dün kabinede yaptığımız değişiklik ile bir Sakarya milletvekilimizi Bakan yaptık. 

-Bir ekonomide kaybeden varsa kazanan da var.

Tarihe baktığınızda Türkiye'nin her alanda kan kaybettiğini ve geriye gittiğini görüyorsunuz. Türkiye'nin kaybettiği dönemlerde birileri muhakkak kazanmıştır. Türkiye'nin istikrar dönemlerinde de birileri kaybetmiştir.

11 yılda faizleri düşürmenin kazancı 642 trilyondur ve bu para Türkiye'nin 2 yıllık bütçesidir. Bu parayla ülkemize 117 Marmaray yaptıracak para kasamızda kaldı.

Başarının tek sırrı insandır.

Terör biz çözüm sürecini hayata geçirene kadar bitmedi. terörün sadece güvenlik tedbirleriyle bitmeyeceğinin altını çizdik.

Önümüzde çok net olarak iki seçenek var: Ya eski Türkiye kaybedecek ya da yeni Türkiye kazanacak.

Yeni Türkiye yolsuzlukla kararlıkla mücadele eden bir ülke demektir.

Yolsuzluğa bulaşmış olanlar varsa onlar zaten ortaya çıkar. Eğer devletin malını biri söğüşlüyorsa onun hesabını önce biz sorarız.

Savcı'ya burdan suç duyurusunda bulunacağız. HSYK'nın yaptığı hukuka uygun mu? Şimdi bu HSYK'yı kim yargılayacak. Yetkim olsa bugün yargılarım (Halktan sesler MİLLET)

Kanun başka birşeydir hukuk başka bir şeydir. Biz hukuktan yanayız.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, Egemenlik kayıtsız şartsız yargının değildir.

Eski Türkiye'nin alışkanlıkları yeni Türkiye karşısında direniyor. 11 yıldır bu ülkenin istikametini millet çiziyor.Yeni Türkiye'de de istikameti sadece millet çizer.

Bizim partimize yöneltilen bu saldırı başarılı olursa yarın başka bir partiye de olur.

Faiz lobisi kaybedecek terör lobisi kaybedecek Türkiye ekonomisi kazanacak yeni Türkiye kazanacak. Kaos lobisi kaybedecek.

TCDD'ye neden saldırdılar. YHT'yi çekemiyorlar. Bunlar kara trenleri kullanmamızı isityorlar.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER