ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Haziran 2013 Cuma 19:35

Erdoğan diğer parti tabanlarını da mitinge davet etti!

Erdoğan diğer parti tabanlarını da mitinge davet etti!

Başbakan Erdoğan, haftasonu yapılacak mitinglerin Taksim'e alternatif olmadığını söyledi ve AK Partili olmayanların da mitinglere gelebileceğini belirtti.


Partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu olay Mart 2014 seçimlerinin bir kampanyasıdır." ifadelerini kullanarak haftasonu partisi tarafından düzenlenecek olan "Milli iradeye saygı" mitingi için bu olaylarla seçim kampanyasını  Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'ni de davet ederek, "gelin birlik olalım" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

ERDOĞAN, SEÇİM KAMPANYASINI BAŞLATIYOR

Başbakan Erdoğan, "Bu olay Mart 2014 seçimlerinin bir kampanyasıdır. Hem Ankara'da hem İstanbul'da halkımızı bu mitinglere bekliyoruz. Sadece AK Partilileri değil kardeşliğe sevdalı her bir vatandaşımı, ama bu ülkeye aşkı sevdası olan herkesi buraya davet ediyoruz." dedi.

"BBP VE SAADET PARTİLİ KARDEŞLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ"

 Milli iradeye saygı mitingine sadece AK Partilileri değil diğer partilileri de davet erdoğan şu çağrıyı yaptı;

"Büyük Birlik Partili, Saadet Partili kardeşlerimizi davet ediyoruz. Biz göstericilerin karşısına sayısal olarak çıkmanın derdinde değiliz. Tam tersine, 14 yıl önce biz sessiz yığınların sesiyiz, kimsesizlerin kimsesiyiz demiştik. Biz bu vandallıktan, hukuksuzluktan rahatsız olduğunu göstermen amacıyla meydanlara çıkıyoruz."

"CHP'LİLER, MHP'LİLER, BDP'LİLER DE GELEBİLİR"

Hafta sonunda Ankara ve İstanbul'da düzenleyecekleri mitinglerin, Taksim'e alternatif mitingler olmaktan çıktığını ifade eden Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu olay, Mart 2014 seçimlerinin bir kampanyasıdır. Hem Ankara'da hem İstanbul'da halkımızı bu mitinglere bekliyoruz. Sadece AK Partilileri değil, demokrasiye gönül vermiş, hukuka saygılı, kardeşliğe sevdalı her bir vatandaşımızı, ister CHP'li, ister MHP'li, ister BDP'li, ister bu noktada bizimle ilişkisi olmasın ama bu ülkeye aşkı, sevdası olan herkesi biz buraya davet ediyoruz." 

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER