ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2013 Salı 11:25

Devlet Bahçeli: Başbakan engelleyemeyecek

Devlet Bahçeli: Başbakan engelleyemeyecek

Devlet Bahçeli grup toplantısında Başbakan Erdoğan ve Adana Valisi Coş'a yüklendi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündemdeki konular değerlendirdi.


Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

Devlet Bahçeli, son 11 yıldır Cumhuriyet tarihinin en üzücü gelişmelerine tanıklık etti. Millet ve devlet hayatı tahrip edilmiş, Türkiye zulmün kapanına kıstırılmıştır. İktidar geçmişle hesaplaşıyoruz diye milli birliğimize saldırı gerçekleştirmiştir. Devamlığını duygu sömürüsünde gören menfaat teşekkülü olarak kendisini göstermiştir, dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

-Bölücü teröristler dışında herkesle arasına mesafe koymuştur. 9 açıkhava toplantısı düzenledik. 9 Kasım Ankara Tandoğan'da son toplantımızı gerçekleştirdik. Milyonlarca vatandaşımız davetimize icabet ederek, Türkiye'ye sahip çıkmıştır. Yandaş kalemlar yazmasa da, bizimle ilgili haberleri saklasalar da milletimizle buluşmamızı engelleyememiştir. 9 Kasım'da Tandoğan dolup taşmış, eşine benzerine zor rastlanır bir coşkuya sahne olmuştur. Türkiye'yi Çanakkale ruhuyla sahipsiz bırakmayacağız. Ülkemizin elini zayıflatacak her müdahalenin karşısına biz duracağız. Türk milletine tarihten gelen tuzakları kuran mihraklara imanımızla ve ülkümüzle direneceeğiz.

BAŞBAKAN ENGELLEYEMEYECEK

-Başbakan ne yaparsa yapsın tarihsel varlığımızı engelleyemeyecek.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u da eleştiren MHP lideri Bahçeli, tehditvari açıklamalarda bulundu.

HÜSEYİN AVNİ COŞ'A: SOKAK KABADAYISI

-AK Parti valisi sanki sokak kabadayıları gibi sanki ona buna sataşmak, çatmak ve kavga çıkarmak için fırsat kollayan bir meczup gibi terör estirmiştir. Kalabalıkların üstüne hakaretle ağza alınmayacak galiz ifadelerle yürüyen bir devlet görevlisine Adana müstehak değildir ve olmamalıdır. 

-AK Parti Valisi bir meczup gibi terör estirmiştir. Adana'nın başına musallat olan bu zat sokak dövüşçüsü midir derebeyi, midir. Kalabalıkların üzerine hakaretlerle küfürlerle yürüyen ve bununun dikine giden bir devlet görevlisine Adana yakışmamaktır. Başbakan ve Valisi tencere ve kapak misali birbirini bulmuş millete şiddet dolu sözlerde hevesle buluşmuştur.Başbakan Erdoğan hükümeti Adanalılardan özür dileyerek gerekli idari tasarrufu yerine getirmelidir.

BAHÇELİ : MİSLİYLE ÖDEYECEKLER

-Benzerlerine Baasçı yönetimlerde rastlanan ve sadece bir işgal gücünde olabilecek hıç zihniyeti demokratik hassasiyeti tamamen kaybetmiştir. Yandaş bürokratlar iktidar değiştiği anda yaptıklarını misliyle ödeyeceklerdir. Bakalım o zaman köle gibi emrini dinledikleri Recep Tayyip Erdoğan o zaman ne yapacak kendilerine.

ÖĞRENCİ EVLERİ

-Başbakan gençliğe ayar vermeye ahlak vermeye çalışmıştır. Ne var ki Başbakan, terör örgütlerine oluk oluk para akıtırken gençlerimizi kaderine terk etmiştir.

-Evlatlarımız sokak ya da parklarda mı yatacak?

-Türk gençliği ahlaklı ve şuurludur...

-Öğrenci evleri ile ifadeler öyle bir hale geldi ki, sanki öğrencilerimizin hepsi suçlu hale getirilmiştir. Zira Başbakan, kadim arkadaşlarına bile peşin hükümlüdür.

-Denizli'de Afyonkarahisar'da kimlik kontrolü yapmak ayıptır.

-Gençlerimiz Başbakan tarafından hedef haline getirilmiştir.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER