ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Aralık 2013 Pazar 15:32

Coş'a Ak Parti'den fırça

Coşa Ak Partiden fırça

Adana F Tipi Cezaevi'nde sıcak su olmamasının faturası Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a çıktı.


Meclis İnsan Hakları Komisyonu Başkanı AKP milletvekili Sefer Üstün, 'Vali, belediye başkanı, başsavcı, cezaevi savcısı ve müdürü. 5 adam bir araya gelip su sorununu çözemiyor' dedi.

"5 ADAM BİR SORUNU ÇÖZEMİYOR"

Gazeteport'un haberine göre, Adana'daki cezaevlerine ilişkin raporun görüşüldüğü TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu toplantısında, BDP Adana milletvekili Murat Bozlak, Adana F tipi cezaevindeki sıcak su sorununu gündeme getirdi. AKP 'li Başkan Sefer Üstün ise, "Vali, belediye başkanı, başsavcı, cezaevi savcısı ve müdürü, 5 adam bir araya gelip su sorununu çözemiyorsa, biz mi çözelim? Bu Türkiye 'ye yakışmıyor. İşini yapmayanlar var" dedi.

ODALARA KOVALARLA SICAK SU GÖNDERİLİYOR

İnsan Hakları alt komisyonunun, Adana F Tipi Cezaevi'ndeki inceleme raporunda, sıcak su sorununa dikkat çekmiş ve 'Sıcak suya erişim konusunda sorun yaşandığı tespit edilmiştir. İdarenin geçici tedbir olarak talep halinde odalara kovayla sıcak su göndermektedir. Sorunun kalıcı olarak giderilmesi için başlatılan çalışmaların ivedilikle sonuçlandırılması elzemdir" denilmişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER