ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Temmuz 2014 Cuma 17:47

Chp’li vekil dua etti, Ak Partililer "amin" dedi

Chpli vekil dua etti, Ak Partililer "amin" dedi

Engin Altay’ın temennilerine “amin” diyerek karşılık veren AK Partili milletvekilleri, konuşmasının sonunda Engin Altay’ı alkışladı.


TBMM Genel Kurulu’nda CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın temennilerine “amin” diyerek karşılık veren AK Partili milletvekilleri, konuşmasının sonunda Engin Altay’ı alkışladı.

Torba Yasa görüşmelerinin yapıldığı Genel Kurul’da verilecek bayram tatili için söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, kürsüde yaptığı konuşmada dua ederek temennilerde bulundu, AK Partili milletvekilleri ise hep bir ağızdan “amin” dedikten sonra Engin Altay’ı alkışladı. Engin Altay’ın yaptığı konuşmada, “Cenabı Allah bütün tutulan oruçları, yapılan ibadetleri, duaları, hayırları kabul etsin. Allah herkesin kalbine göre versin. Oruç tutmayan, tutamayanların da temiz kalplerinin niyetine göre muamele etsin. Ancak bununla beraber her bayram olduğu gibi İslam alemi kan ağlayarak Ramazan geçirdi ve bayrama giriyor. Gazze başta olmak üzere, Mısır’da Suriye’de Irak’ta Çin’de, velhasıl dünyanın her neresinde kim zulüm görüyorsa onlara Allah’tan yardım diliyorum. Kim zulmediyorsa onlara Allah’tan bela diliyorum” ifadelerini kullanması üzerine AK Parti grubu sıralarında oturan milletvekilleri hep bir ağızdan “amin” dedi. Altay konuşmasının sonunda AK Partili milletvekillerinden alkış aldı.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER