ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Mart 2013 Cumartesi 23:57

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Tokat'ta


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, komşularıyla iyi geçinen bir Türkiye'nin, bugün İran'la, Irak'la, Suriye'yle her gün, her dakika savaşa girebilecek duruma getirildiğini savundu.

CHP Niksar İlçe Başkanlığı'nca ''8 Mart Dünya Kadınları Günü'' dolayısıyla düzenlenen programa katılan Günaydın, yaptığı konuşmada, hükümetin ekonomi politikasını eleştirerek, ''Bu memlekette övündükleri ekonomi, yılda 100 milyar dolardan fazla açık veriyor'' dedi.

Çiftçinin, köylünün perişan olduğunu savunan Günaydın, ''Bir zamanlar bütün dünyayı doyuran Türkiye, şimdi kendi karnını doyurabilmek için Arjantin'den mısır, Yunanistan'dan pamuk, Ukrayna'dan buğday, Şili'den angus hayvan ithal etmek zorunda kalıyor. En son biliyorsunuz Gürcistan'dan saman da ithal ettiler'' diye konuştu.

Dış politikaya da değinen Günaydın, ''Komşularıyla iyi geçinen bir Türkiye, bugün İran'la, Irak'la, Suriye'yle her gün, her dakika savaşa girebilecek duruma getirildi'' dedi.

Bir yıl sonra yerel seçimlerin olduğunu hatırlatan Günaydın, Türkiye'de bin 417 noktada belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerini seçeceklerini belirterek, 2014 Mart ayının ''artık yeter'' deme zamanı olduğunu söyledi.

Türkiye'yi karış karış dolaşmak istediklerini anlatan Günaydın, ''Tarlada, fabrikada, atölyede, sokakta ve kahvede hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı bulmak, onlarla selamlaşmak ve dertleşmek istiyoruz'' dedi.

Programa, CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün ve Ordu Milletvekili İdris Yıldız ile Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Akkuş Belediye Başkanı Ergüder Efil, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER