ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Temmuz 2014 Cuma 12:59

Bayramda Nerede Olacaklar ?

Bayramda Nerede Olacaklar ?

Devlet erkanının Ramazan Bayramı programı belli oldu.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanı adayları ve siyasi parti liderlerinin Ramazan Bayramı programları belli oldu. Bayramı Gül'ün Ankara'da, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise İstanbul'da karşılaması bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bayramın birinci günü Ankara'da olacak. Bahçeli ilk gün Ankara Spor Salonu'nda, ikinci gün İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, üçüncü gün ise İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda partililerle buluşacak.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ise arife ve bayramın ilk günü İstanbul'da olacak.

Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ilk gün Şırnak'ın Uludere ilçesinde, ikinci gün Hakkari ve Van'da, üçüncü gün ise İstanbul'da bulunacak.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ise bayramın birinci günü maden faciasının yaşandığı Soma'ya gidecek. Yüksekdağ, ikinci gün Sivas'ta Kangal Festivali'ne katılacak, üçüncü gün Ankara ve Eskişehir'de bazı ziyaretler yapacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bayramı Ankara'da karşılayacak. Tacettin Dergahı'nda bayram namazını kılacak Destici, ikinci gün partideki bayramlaşma törenine katılacak. Destici üçüncü gün Eskişehir'e gidecek.

DSP Genel Başkanı Masum Türker bayrımın birinci günü İstanbul'da, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Afyonkarahisar'da, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Ankara'da olacak.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER