ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Mart 2013 Pazar 16:04

Başkan Gökçek, Samsunlulara selam yolladı

Başkan Gökçek, Samsunlulara selam yolladı


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, 7. Uluslararası Yerel Yönetimler Fuarı’nda Samsun’un İlkadım Belediyesi standını ziyaret etti. Belediyenin çalışmalarını inceleyen Başkan Gökçek, belediye yetkililerine Samsunlulara selam söylemelerini istedi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 3 gün boyunca devam eden 7. Uluslararası Yerel Yönetimler Fuarı sona erdi. Türkiye'nin dört bir yanından belediyeler ile çok sayıda firmanın katıldığı fuarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İlkadım Belediyesi'nin standını ziyaret etti. İlkadım Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Çakır, Başkan Melih Gökçek’e belediyenin hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

İlkadım ilçesinin kurtuluş mücadelesindeki yerinin tüm ulus açısından önemli olduğunu söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, fuarların yerel yönetimler arasında ortak proje geliştirme, işbirliği, bilgi ve teknoloji alışverişi gibi alanlarda birliktelik sağladığını belirtti. Çeşitli vesilelerle Samsun’a geldiğini belirten Gökçek, Samsun halkına selam yolladı.

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen belediye başkanları ve uluslararası firmanın geldiği fuarda İlkadım Belediyesi standını, Ankara bürokratları da ziyaret etti. Standı, Ankara Başsavcı Vekili Harun Kodalak, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Şenocak’ın da ziyaret ettiği öğrenildi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER