ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Temmuz 2014 Cumartesi 19:21

Başbakan'dan açık ve net Çankaya mesajı

Başbakandan açık ve net Çankaya mesajı

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Ordu'da halka seslendi.


Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, "Çankaya milletindir, milletin olacak. Biz milletimizden yüzde 51'den çok daha güçlü bir destek bekliyoruz" dedi

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

-8 ay önce Ordu'ya geldik muhteşemdi. 4 ay önce de geldik Ordu yine muhteşemdi. O gün ordu Karadeniz gibi kükrüyor dedik. Ordu 20'de 20 yaptı. Ordu'da yine çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız.

-Ordu'da sadece AK Parti'ye gönül verenler bize oy vermeyecek buna inanıyorum. CHP, MHP, DSP'ye oy veren kardeşlerim de bize oy verecek. Ordu'da dayatmayla milletin önüne konulan adaylara oy yok bunu biliyorum. Türkiye genelinde zaten bu iş bitti.  

- Çankaya Milletindir milletin olacak. Yeni Türkiye'ni kapılarını açıyor muyuz Ordu?

- Milletin seçtiğini Cumhurbaşkanlığına taşıyor muyuz Ordu?

- "Tıpış tıpış gidip bu adaya oy vereceksiniz" diyor. Seçmen bu dayatmaya rıza göstermez. Bak göreceksiniz. 10 Ağustos'ta büyük yenilgi alacaklar.

- Pensilvenya gibi ihanet şebekelerinin dizinin dibinde oturuyorlar. Her seçimde kaybediyorlar.

-  Bayrak direklerine tırmananlar vardı, şimdi direklerden iniyorlar mı İniyorlar. Devam ederlerse, inmeye devam edecekler. Bunun bedelini ağır öderler.

- Terör devleti İsrail, bir kez daha Gazze'ye saldırdı, bir kez daha masum çocukları, plajda oynayan çocukları vurdu. Masum kadınları, insanları katletmeye başladı. Bunların gözü o kadar dönmüş ki bir İsrail kadın milletvekili çıktı, 'bütün Filistinli anneler ölmeli' dedi. Sen ne biçim kadınsın. Kadın hakları derneklerinden ses çıkıyor mu Çıkmadı, niye çıkmıyor, çünkü aynı zihniyetin mensupları bunlar. Bunlar analığa da karşı olanlar.

ABD'YE SERT GAZZE TEPKİSİ

-Amerikalıların bazıları, 'Sayın Başbakan niye Hitler ile böyle bir benzetme yapıyor' diyor. Size ne, size ne... Sen Amerikasın, Hitler'den sana ne, ne alakan var Bu insanlar öldürülecek, sen koskoca Amerika adaleti arayacağın yerde, kalkacaksın hala 'İsrail'in savunma hakkı' var. Ne savunması, orantısız güç kullanıyor.

-Müslüman kadının karnına ateş et, bir kurşun ile iki can diye tişört yaptırmışlar. Bunların insanlıktan nasibi yok, bu adiliktir, bu alçaklıktır, bu namussuzluktur. İnsanlık adına nefret ediyorum, lanet ediyorum."

-Hakkari'ye havalimanı yapacağız adamlar yaptırmadı ya. Müteahhitleri tehdit ediyorlar. Ama yapacağız. Biz onlara yapmıyoruz. Vatandaşlarımıza yapıyoruz. Niye? İstiyoruz ki benim vatandaşım artık otobüslerle aynı fiyatta uçakla gidebilsin. 26 tane havaalanımız vardı şimdi 52 tane var. Şimdi Ordu-Giresun'da yapılıyor. Senede 3 milyon yolcu kapasiteli bir havalimanı.

"ÇANKAYA'YA SAKSI SEÇMİYOR..."

-Adayların bir tanesi benim görevim değil diyor. Ya bu millet Çankaya'ya saksı seçmiyor, vazo seçmiyor kendi başkanını seçiyor. Hayatında en ufak bir mesulüyet almamış biri cumhurbaşkanı olabilir mi?

-Sırtında yumurta küfesi taşımayanlardan bir şey olmaz. Damdan düşmedikleri sürece bunlardan bir şey olmaz. Biz damdan düştük. Ömrümüzün 40 yılı siyasette geçti.

"BU NAMUSSUZLUKTUR!"

-Filistin'den içimizi acıtan haberler alıyoruz. Terör devleti İsrail bir kez daha Gazze'ye saldırdı, masum çocukları vurdu. Masum kadınları, insanları katletmeye başladı. Bir İsrail kadın milletvekili çıktı bütün Filistinli anneler ölmeli dedi. Sen ne biçim kadınsın? Kadın hakları derneklerinden ses çıkıyor mu? Niye? Aynı zihniyetin mensupları. Bunlar analığa da karşı. Ben anacığımın ayağının altını öpe öpe büyüdüm. Anacağım çekme ayağını orada cennetim kokusu var derdim. Bu makamın kıymetini bilmeyenler var. Bir tişört yaptırmışlar üzerinde hamile çarşaflı bir kadını resmi var. Altında ne yazıyor? Bir atış iki vuruş. Müslüman kadınIn karnıan ateş et bir kurşunla iki can al diyor. Bu adiliktir, alçaklıktır, namussuzluktur. İnsanlık adına nefret ediyorum, lanet ediyorum. Bunlarda şeref haysiyet yok. Şu anda barbarlıkta Hitler'i geçtiler.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER