ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Mayıs 2014 Çarşamba 15:47

Başbakan açıkladı: Yeni bir haber aldım...

Başbakan açıkladı: Yeni bir haber aldım...

Ağrı'da halka seslenen Başbakan Erdoğan vatandaşı şaşırtan bir haberi paylaştı.


Ağrı'da vatandaşa hitap eden Başbakan Erdoğan," Duyduk ki benimle ilgili ailemle ilgili bir film hazırlıyorlarmış. Seçim öncesine bu filmi yetiştireceklermiş" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1 Haziran'da yerel seçimlerin tekrarlanacağı Ağrı'da, Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlenen mitingde kendisiyle ilgili yeni bir kasetin hazırlandığını açıkladı.

"Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesine bu filmi yetiştirecekler." diyen Başbakan Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

"BANA UYGUN ARTİST BULAMAMIŞLAR"

"Yeni bir haber aldık. Duyduk ki Pensilvanya'da benimle ilgili, ailemle ilgili bir film hazırlıyorlarmış. Bu film için bana uygun bir artist bulamamışlar. Çocuğuma benzer bir artist henüz bulamamışlar. Halbuki Hollywood'a gitmelerine gerek yok. Kendi içlerinde bunu başaracak artistler var. Var var oradan çıkarırlar. Fakat bu tuzakların hiçbir tutmuyor tutmayacak."

"ŞİMDİ DİYORLAR Kİ..."

"Şimdi diyorlar ki hesap şu. Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. Onun gayreti ve hesabı içindeler. 17 Aralık dediler tutmadı. 25 Aralık dediler tutmadı. 30 Mart dediler gene tutmadı. Şimdi de 10 Ağustos diyorlar. O zaman da Allahın izniyle yine tutmayacak ben buna inanıyorum." 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER