ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Kasım 2013 Salı 23:47

Bakan Şahin'de Kamer Genç'e tepki

Bakan Şahinde Kamer Gençe tepki

"Seviyesizce ve dengesizce sözleriyle yine kimseyi şaşırtmayarak, kendisine yakışanı yaptı"


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Japon Milli Günü münasebetiyle düzenlenen gecede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik "seviyesizce ve dengesizce sözleriyle yine kimseyi şaşırtmayarak, kendisine yakışanı yaptığını" bildirdi.


Şahin, Japonya Büyükelçiliğinde düzenlenen gecede, CHP Milletvekili Genç'in Emine Erdoğan'ın konuşmasına müdahalesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

"CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakanımızın saygıdeğer eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye yönelik seviyesizce ve dengesizce sözleriyle yine kimseyi şaşırtmayarak kendisine yakışanı yapmış" değerlendirmesinde bulunan Şahin, Genç'in kullandığı ifadeleri duyduğunda, bir gün önce "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü"ndeki temennilerin aklına geldiğini hatırlattı.

Şahin, şunları kaydetti:

"Ama malesef kalpleri katılaşmış ve gözleri kapanmış bu tip insanlara verilen mesajlar fayda etmiyor ve Japonya Büyükelçiliğinde kendi ülkesinin Başbakanının eşine dahi utanmadan saygısızlık ediyor. Artık sınırları aşarak uluslararası bir platformda dahi asgari nezaket ve görgü kurallarını çiğneyerek ülkemizin imajını zedeleyen ve aynı zamanda da kadına yönelik şiddet ve nefret içerikli sözler sarfeden bu kişiyi yüce milletimize şikayet ediyor, parti yönetimini de göreve davet ediyorum."

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER