ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Temmuz 2013 Pazar 15:01

Bahçeli: "Başbakan boşboğazlıkta rakipsiz"

Bahçeli: "Başbakan boşboğazlıkta rakipsiz"

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a ağır sözlerle yüklendi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, elinde silah taşıyanların barış yanlısı, tencere tava bulunanların ise kamu düzenini bozan suçlular olduğunu söyledi. "İşte burası sözün bittiği yerdir." diyen Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü teröriste değil, katillere değil, şehir ve dağ eşkıyalarına değil, masum şekilde demokratik tepkisini gösterenlere yetmektedir." dedi.

"BAŞBAKAN BOŞBOĞAZLIKTA RAKİPSİZ"

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakanın boşboğazlıkta rakipsiz olduğunu her defasında ispatladığını, palavrada eşsiz olduğunu her fırsatta kanıtladığını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,'ın tencere tava çalanları yargıya şikayet etmesi yönündeki sözlerini de eleştiren Bahçeli, "Elinde silah taşıyanlar barış yanlısı, tencere tava bulunanlar kamu düzenini bozan suçlulardır. Tencere tava çalanlar yargıya teslim edilirse, meşru sınırlar dahilinde gösteri yapan, seslerini duyuran, kişisel hak ve özgürlüklerine sahip çıkan gençler yakalanıp haklarında gerekli işlemler yapılırsa her şey daha da güzelleşecektir. Şu çirkinliğe, şu edepsizliğe bakınız ki, elinde silah taşıyanlar barış yanlısı, tencere tava bulunanlar kamu düzenini bozan suçlulardır. İşte burası sözün bittiği yerdir. Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü teröriste değil, katillere değil, şehir ve dağ eşkıyalarına değil; masum şekilde demokratik tepkisini gösterenlere yetmektedir. Bu gidişle tencere ve tavanın yasaklanması, üretimin azalması, herhalde imkansız sayılamayacaktır." dedi.

"KREDİ KARTTI FELAKETİNİ TÜRK MİLLETİNE HEDİYE EDEN ZİHNİYET"

Başbakanın "kredi kartı almayın" tavsiyesini de değerlendiren Bahçeli, Başbakanın kredi kartına kafayı taktığını, faiz lobisinin hop oturup hop kalktığını söyleyerek, bunların ceplerine giren paranın artık girmediğini sevinç içinde duyurduğunu kaydetti. "Nasıl ve hangi yollarla hesaplandığı meçhul olan 642 milyar lira tutarındaki bir astronomik meblağa göz dikmiş faiz lobisinin buna ulaşamadığını da ilave olarak iddia etmektedir." diyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Kredi karttı felaketini Türk milletine hediye eden bir siyasi zihniyetin, şimdi kalkıp da bundan şikayet etmesi trajikomiktir. MHP lideri Bahçeli, "Başbakan Erdoğan'ın her beyanatı istismara dayalı ezber ve klişe ifadelerle doludur. Sürekli aynı eksende konuşmalar yapan, sürekli aynı noktalara temas eden, sürekli kafa karıştırmak ve aldatmak için çırpınan bu zihniyetin iyi niyetli olmadığı tüm çıplaklığıyla ortadadır."













KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER