ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2014 Pazartesi 11:46

AK Parti'nin başına Cumhurbaşkanı Gül mü geliyor?

AK Partinin başına Cumhurbaşkanı Gül mü geliyor?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin sona ermesinin ardından ne yapacak? Gül kararını açıkladı: ''Bundan sonraki görevlerim için millet ne derse o olur'' dedi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin sona ermesinin ardından ne yapacağına ilişkin soruları önceki gün Huber Köşkü’nde verdiği iftarda yanıtladı. Gül, “Bundan sonraki görevlerim için millet ne derse o olur” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri’deki Abdullah Gül Üniversitesi’ne katkıda bulunan işadamları ve hayırseverlerle, Huber Köşkü’nde verdiği iftarda buluştu. Burada yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gül, özetle şunları söyledi:

''MİLLETE HİZMETE DEVAM EDECEĞİM''

“Ortaokuldan bu yana millet, devlet konularıyla ilgilendim. Merak ettiğiniz bugünkü durum için şunu söyleyebilirim; bundan sonraki görevlerim için millet ne derse o olur. Millete hizmete devam edeceğim. 12 senede çok işler yapıldı. Ama yapılacak da çok iş var. Türkiye’yi orta gelir grubundan çıkarıp üst gelir grubuna dahil etmek lazım. Evrensel hukuk ilkelerinin geçerli olduğu bir ülke olmak lazım. Bunun için en değerli kaynağımız; beşeri sermayemizdir. Yani müteşebbislerimiz, bilim insanlarımız, sanatçılarımız, siyasetçilerimiz...” 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beyoğlu Özel Karaköy Rum Ana ve İlkokulu’nda Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılışında Erdoğan sonrasında AK Parti’nin başına geçip geçmeyeceği yönündeki soruya, “Bunların şimdi sırası değil. Seçim süreci içerisindeyiz. Ben nihayetinde bu partinin kurucusuyum" diye cevap vermişti. (Habertürk)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER