ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ağustos 2013 Cuma 15:00

AK Parti Tunceli teşkilatları görevden alındı

AK Parti Tunceli teşkilatları görevden alındı


AK Parti Genel Merkezi, Tunceli’de il merkezi ile 7 ilçe teşkilatını görevden aldı. Görevden almalarla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, AK Parti Tunceli İl Başkanı Veli Suroğlu’nun ilerleyen saatlerde açıklama yapacağı öğrenildi.

BAŞKAN İSTİFA ETTİ

AK Parti Tunceli İl Başkanı Veli Suroğlu, partisinin güçlenmesi amacıyla il başkanı, merkez ilçe, ilçe başkanları il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Veli Suroğlu, merkez ve 7 ilçe yöneticisi ile yönetim kurulu üyelerinin görevden alındığı iddialarını cevapladı. Suroğlu, "Partimizin güçlenmesi için istifa ettik." dedi.
AK Parti Koordinatör Milletvekili Nurettin Nebati ile il başkanlığında yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan İl Başkanı Veli Suroğlu, "Bütün ilçe başkanları, il ve ilçe kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettik. Partimiz, partimizin geleceği için istifa ettik. Takdir kamuoyunun. İl başkanlığından istifa ettim, ancak AK Partiliyim." açıklamasını yaptı. Suroğlu, koordinatör milletvekilinin de rutin çalışmalar için ilde bulunduğunu söyledi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER