ÖNE ÇIKANLAR :
OTO-MOTOTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ekim 2014 Çarşamba 19:38

Vosvoscular, Şişko Nuri'ye nostalji yaşattı

Vosvoscular, Şişko Nuriye nostalji yaşattı

Samsun Vosvos Kulübü üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şehir turu attıktan sonra huzurevini ziyaret etti.


Samsun Vosvos Kulübü üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şehir turu attı. 40 aracın katıldığı tur sonrasında Vosvoscular, huzurevini ziyaret ederek yaşlılara karanfil ve çikolata ikram etti. Vosvos üyeleri Türk sinemasının tanınmış simalarından olan Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin'i, vosvoslardan birine bindirerek nostalji yaşattı. Şişko Nuri vosvosçuların ziyareti ile keyifli anlar yaşadığını söyledi.

Vosvos arabalarını çok sevdiğini söyleyen Sıtkı Sezgin, "Tarihi arabalarla beni ziyarete gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Benim vosvosum vardı ve o araçla turnelere gidiyordum. Tekrar vosvosa bindim çok gurur duydum, seviyorum bu arabaları." dedi.

Samsun Vosvos Kulübü Başkanı Ümit Suluova ise bu tür etkinliklere devam edeceğini belirterek "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Trabzon, Çorum, Ordu ve Ünye'den gelen vosvos severlerle şehir turu attık. Ardından huzurevini ziyaret ederek büyüklerimizin ellerinden öptük, çikolata ikram ettik. Bundan büyüklerimiz de biz de memnun olduk." diye konuştu.




KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER