ÖNE ÇIKANLAR :
OTO-MOTOTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Haziran 2017 Perşembe 11:43

Araç kiralamada "Vivi" ile karşılaştırma yapma dönemi başladı

Araç kiralamada "Vivi" ile karşılaştırma yapma dönemi başladı

Kullanıcılara ekonomik araç kiralama fiyatlarını bulan "Vivi", sizin için onlarca kiralama şirketindeki teklifleri karşılaştırıyor.


Havalar giderek ısınıyor ve tatil yapmak için çok iyi sebepleriniz olabilir. Yoğun mesai saatlerinde yaşadığınız stresi atlatmanın en iyi yolu sahil kentlerine çevirmektir. Bunu yaparken araba kiralamayı da planlarınız arasına almalısınız. Böylece özgürce gezebilir ve tatilin keyfini en iyi şekilde çıkarabilirsiniz.

Ülkemizdeki araç kiralama fiyatlarının yüksek olduğuna dair bir algı var. Ancak bu algı pek de yerinde değildir. Sadece ne zaman, nereden ve nasıl araç kiralamanız gerektiğini bilmelisiniz. Böylece bütçenize en uygun araç kiralama başarısını gösterebilirsiniz.

Araç kiralama siteleri ne işe yarar?

Ülkemizdeki araç kiralama sektörü oldukça gelişmiş durumda. Bu aslında fiyatların ne kadar cazip ve insanların gezmek için araç kiralamaya önem verdiklerinin bir habercisidir. Eğer ilk defa kiralık bir araçla gezme deneyimi yaşayacaksanız bilmeniz gerekenler var. Bunların başındaonline rent a car sitelerinin işleyişi önem ifade ediyor. Bu siteler sayesinde birbirinden farklı araç kiralama şirketlerinin fiyat tekliflerine hızlıca göz atabilir ve kendinize en uygun aracı saniyeler içerisinde bulabilirsiniz.

Her site kaliteli midir?

Online araç kiralama siteleri arasında da farklar olduğunu ifade edelim. Bazı siteler amatör bir yazılımdan faydalanarak kullanıcılarına optimize edilmemiş sonuçlar verebilir. Genellikle kurumsal olmayan ve bu işi amatörce yapan online firmaların siteleri doğru veya en isabetli sonuçları çıkarma konusunda zayıf kalır. Ülkemizde en iyi online araç kiralama sitelerinden birisi Vivi’dir.

Neden Vivi?

Buna kısaca kurumsalın gücü diyebiliriz. Sürekli geliştirilen yazılım sistemi sayesinde kullanıcılarına en isabetli araç raporlarını sunmak için çalışıyor. Bunun anlamı şudur: Bütçenize en uygun aracı bulmak için https://vivi.com.tr/ sitesi üzerinden yaptığınız arama ve rezervasyonlardan sonuç alabilirsiniz. Türkiye’nin her noktasında yer alan rent a car firmalarının güncel fiyat listelerini ve araçlarla ilgili tüm özellikleri, müsaitlik durumlarını kısa sürede ekrana taşıyor. Karşılaştırma imkanı sunması da en iyi aracı seçmeniz için bir başka avantaj olarak sunuluyor.

Vivi sitesini farklı kılan bir özellikte var. Her araç kiralama işlemi sonrasında kazanılan puanlar. Bu puanların birikmesi sonucunda araç kiralama işlemlerinizde ekstra gün veya indirim kazanma şansınız oluyor. İyi bir seyahat için iyi bir araç ve bunun için de Vivi gerekiyor.

Araç kiralama fiyatları ve firmaları için tıklayınız.
 

●        Dünyanın her yerinden, her yerine rezervasyon yapabilirsiniz,
●        Uluslararası firmalar ve local firmalar ile birlikte gerçek-zamanlı karşılaştırma yapabilirsiniz,
●        Araç müsaitliği, şartları, teslimatları vs hakkında bilgi alabilirsiniz,
●        Tüm işlemleri online yapabilirsiniz (iptal / değişiklik buna dahil ve ücretsiz),
●        İstediğiniz tarihlerdeki kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz,
●        Müşteri memnuniyet vb. durumlar göz önüne alınarak sıralama yapılmaktadır.
●        Her şey online ve sistematik olduğu için rezervasyon onayı gibi bekleme süreci yaşamazsınız.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER