ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2014 Cumartesi 11:40

Yine kırdı geçirdi

Yine kırdı geçirdi

Paris’te “Türk Sinemasıyla Randevu” etkinliği çerçevesinde düzenlenen Türk filmleri gösterimi, Cem Yılmaz’ın “Pek Yakında” filminin galasıyla start aldı.


Başkent Paris’in dünyaca ünlü Champs-Elysees Caddesi üzerinde bulunan sinemada gerçekleşen galaya, başta filmin oyuncuları Cem Yılmaz, Zafer Alagöz, Ozan Güven, Tülin Özen ile Türk sinemasının 100. yıl etkinliği çerçevesinde oynadıkları filmler gösterilecek olan ünlü oyuncular Hülya Koçyiğit ve Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı. Cem Yılmaz’ın Pek Yakında filminin galasında sinema salonunu dolduran davetlilerin çoğunun yer yetersizliğinden dolayı kapıdan döndüğü öğrenildi. Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’nın Türk sinemasıyla ilgili kısa bir konuşma yaptığı gecenin sunuculuğunu Pelin Batu yaptı.

Geceye katılan oyuncular Hülya Koçyiğit ve Cem Yılmaz’a Türk Sinema Etkinliği çerçevesinde ödül verildi. Gecede konuşan Hülya Koçyiğit, “Fransa bana daima uğurlu gelmiştir. Daha evvel Fransa’dan iki ödül almıştım, bu 3’üncü ödülüm” dedi.

Cem Yılmaz ise yaptığı esprilerle geceye katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER