ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Eylül 2013 Cumartesi 21:23

Yazdığı kitabı Kırmızıgül'e ithaf etti

Yazdığı kitabı Kırmızıgüle ithaf etti


Antalya Manavgatlı mütercim-tercüman Doğukan Demirkaya, ilk kitabı 'Düşünce:Bir Beyin Salgısı'nı ilçede görev yapan basın mensuplarına tanıttı. Mütercim Demirkaya, Manavgat'ta Çetin Kitapevi'nde düzenlediği basın toplantısında, kitabını dedesi Mustafa Orhan Avcı ile 5 ay önce Side'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci arkadaşı Şener Kırmızıgül'e ithaf etti.

    Doğukan Demirkaya'nın kitap tanıtım toplantısında televizyon programcısı annesi Meziyet Demirkaya da hazır bulundu. Atılım Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü mezunu olduğunu ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın-Yayın Bölümü'nde doktora yaptığını aktaran Demirkaya, yazdığı kitapla Manavgat'ta kitap yazan 12'nci kişi olduğunu kaydetti.

Yazdığı kitabının 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu, ikinci kitap çalışmasını ise kısa hikayeler üzerine yaptığını belirten Demirkaya, "Kitabımı ülkemizde küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanma ve duygu ve düşünlerin kaleme alınarak kalıcı olmasını sağlamak için yazdım. Genç kuşakların kitap yazmada özgüvenlerini olması adına bir mum yaktım." diye konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER