ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Ekim 2014 Cumartesi 16:31

Vadi'de yer alma keyfini doyasıya yaşadı

Vadide yer alma keyfini doyasıya yaşadı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk konuk oyuncu olarak yer alma şans yakalayan Ömer Seyfettin Ekici'nin oyunculuk performansı!


Türkiye'nin en çok sevilen ve beğenilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan aralıksız devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu keyfini yazete.com'da yaşayan abonemiz dizide konuk oyuncu olarak yer alma şans yakalayan Ömer Seyfettin Ekinci, oyunculuk performansını sergiledi.

Konuk oyuncumuz Ömer Seyfettin Ekinci Kurtlar Vadisi Pusu'da konuk oyuncu olarak yer aldı. Kurtlar Vadisi Pusu'da yer almanın kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu belirtti. Ekinci, Kurtlar Vadisi Pusu setinde güzel bir tecrübe yaşadığını ve çok heyecanlandığını dile getirdi.

Set ekibiyle ve sevdiği usta oyuncularla birlikte olmanın mutluluğunu fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

Bölümün çekimlerinde set ekibinin sıcak karşılamaları ve yardımcı olmalarının heyecanını azalttığını ama kamera karşısına geçtiğinde heyecanının arttığını dile getiren Ömer Seyfettin Ekinci, dizi çekimleri esnasında yakın çekimlerde çok heyecanlandığını belirterek, oyunculuğun ne kadar zor olduğunu anladığını vurguladı.

İŞTE EKİCİNİN 233.BÖLÜMDEKİ PERFORMANSI

Kendi saatinde ve kendi internet kanalında

Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde, kendi saatinde ve kendi internet kanalında sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Yazete.com'dan Kurtlar Vadisi Pusu keyfini reklam aralıksız, kesintisiz izle, Vadi'de konuk oyuncu olarak yer alma şansını sende yakala.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER