ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2014 Salı 12:20

Ulan İstanbul'da Karlos ve Yaren'den Yanarım'a muhteşem düet!

Ulan İstanbulda Karlos ve Yarenden Yanarıma muhteşem düet!

Kanal D' nin yeni dizisi Ulan İstanbul'da Karlos ve Yaren Yanarım şarkısı ile muhteşem bir düete imza attılar.


Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul'un yeni bölümünde Yaren (Şebnem Bozoklu) ile Karlos (Erkan Kolçak Köstendil) seslendirdiği 'Yanarım' adlı parça sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ulan İstanbul dizisinin 4. bölümü yine büyük beğeni ile izlendi. 

ULAN İSTANBUL - YANARIM ŞARKI SÖZLERİ

Sen bana aklımla, başım arasındaki mesafe kadar yakınsın
Sen bana aklımla, başım arasındaki mesafe kadar da uzaksın
Sen bana haramsın, tövbe tutmaz, iflah olmazsın sen asla
Sen benim kanayan yaramsın, kabuk bağlamazsın, kanarsın 

Kanarım
Kanarım, kanarım ateşlere yürürüm

Yanarım
Kül olurum, savrulup, denize yağmurlara karışıp yağarım
Yanarım, yanarım ateşlere yürürüm
Yanarım, kül olurum, savrulup denize, yağmurlara karışıp yağarım 

Ulan İstanbul'da Yaren'in seslendirdiği Kezzapla Mayonez şarkısı da daha önce çok konuşulmuş ve internette paylaşım rekorları kırmıştı. Şebnem Bozoklu'nun canlandırdığı Yaren karakterinin Kezzapla Mayonez isimli arabesk şarkı çok beğenilmişti. 

ŞEBNEM BOZOKLU KİMDİR? (YAREN)

Şebnem Bozoklu İzer (d. 20 Ağustos 1979; İstanbul), Türk oyuncu.

Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Anneannesinin, annesinin, teyzesinin bir araya geldiklerinde hep Arapça konuştuğunu bir röportajda belirtmiştir. Çift Moda'da tanışmıştır. Çocukluğu Suadiye'de geçmiştir.

1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te oradan mezun oldu. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı.

2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı.

Bozoklu, Canım Ailem'deki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in (2009) En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görülmüştür. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oskarları (2010) En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

23 Eylül 2010'da Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda iç mimar Emre İzer ile evlendi.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR? (KARLOS)

Erkan Kolçak Köstendil (d. 16 Ocak 1983, Bursa), Türk oyuncu.

Liseyi Bursa Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol almıştır.

İlk Facebook dizisi Mukadderat'ı yazıp yönetmiştir (2009). Ayrıca çektiği kısa film Vakit, Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması 'En iyi senaryo -En iyi görüntü'. Kral Midas Kısa Film Yarışması 'En İyi Film-En İyi Yönetmen'. 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödüllerini almıştır. Amsterdam ve İstanbul’da çekimleri tamamlanan orta metraj film olan "Torbacının Esrarı" yazıp yönettiği bir diğer filmidir. "Tarot", “Inside The Door” adlı kısa filmlerde rol almıştır.

Yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir. İkincikat'ta oynanmaya devam eden "AuT" adlı oyunda çok başarılı bir performans sergilemektedir. 2009 yapımı “M.A.T” dizisinde, 2012 yapmı "Babalar ve Evlatları" dizisinde, 2008 yapımı “Güz Sancısı” filmine rol almıştır.

TRT1 de gösterilen "Sakarya Fırat" dizisindeki Er Mahmut Karakum karakteriyle herkesin beğenisini kazanmıştır. "Merhamet" dizisinde Mehmet karakterine hayat vermektedir (2013). Tiyatro Tiyatro dergisi tarafından "Yılın Erkek Oyuncusu" ödülünü ‘Aut taki rolüyle Erkan Kolçak Köstendil ve ‘Disko 5 No lu oyunundaki performansıyla Mirza Metin paylaşmıştır. '17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri, Seçici Kurul Genç Oyuncu Özel Ödülü: Erkan Kolçak Köstendil (Aut - Sıfırnoktaiki) almıştır. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER