ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Temmuz 2014 Cuma 15:38

Uğur Dündar Erdoğan'ın o anısını doğruladı

Uğur Dündar Erdoğanın o anısını doğruladı

Başbakan Erdoğan'ın 1994 yılına ait anlattığı bilezik anısını Uğur Dündar köşesinde yazdı.


Sözcü yazarı Uğur Dündar halkın Erdoğan'a olan güvencinden dolayı bileziklerini bile getirip teslim ettiğini bugünkü köşesinde kaleme aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladığı AK Parti toplantısında 20 yıl önce bir kız çocuğunun kendisine annesinin bileziklerini getirdiğini anlatmıştı.

Uğur Dündar, 1994 yılında Erdoğan'ın kendisi ile görüşmek için Hürriyet binasına geldiğini ve burada cebinden bir poşet çıkararak o bilezikleri gösterdiğini şu sözlerle yazdı: 

"Vatandaşların tüm gücüyle kendisini desteklediğini söyleyip, ceketinin cebinden küçük bir torba çıkarıyor. “Bunları nereden buldunuz” diye sormaya hazırlanırken o, “Halk bize öylesine güveniyor ki, biz istemeden yastık altındaki ziynetini getirip veriyor. Gözlerimizi yaşartan sevgi gösterileriyle karşılaşıyoruz” diyor. "

KILIÇDAROĞLU "YALAN SÖYLÜYOR" DEMİŞTİ

Siyaset sahnesinde imzaladığı her yasada, her gece yatağında hep o gün o bilezikleri getiren çocuğun gözlerini hatırladığını söyleyen Başbakan Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'ndan tepki gelmişti. Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın anlattığı bu olayla ilgili "yalan söylüyor" demişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER