ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Aralık 2014 Pazar 21:38

TV dünyasında çok konuşulacak iddia

TV dünyasında çok konuşulacak iddia

Eski Milli Kaleci Rüştü'nün eşi Işıl Reçber, tıpkı Bu Tarz Benim'in Nurella'sı modacı Nur Yerlitaş gibi moda yarışması 'Patron'da jüri koltuğunda oturacak


Güneş'in haberine göre; Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber'in güzelliği ve şıklığıyla davetlerin aranılan ismi olan eşi Işıl Reçber, moda programında jüri üyesi oluyor.

Caner Erdem'in yapımcılığını üstlendiği 'Patron' adlı yarışma, hafta içi her gün Star TV'de ekrana gelecek. Show TV'nin son dönemdeki fenomen yarışması Bu Tarz Benim'den farklı olarak Patron'da genç kızlar değil, terziler jüriden oy almaya çalışacak. Işıl Reçber'e programda modacı Hakan Akkaya eşlik edecek. Oya Aydoğan'a da teklif gittiği ancak sabahları magazin programı sunduğu Beyaz TV'den izin alamadığı öğrenildi. "Bu güne kadar doğru anı bekledim. Artık bunu yapmamın zamanı geldiğine inanıyorum" diyen Reçber, Bu Tarz Benim yarışmasındaki yorumları çok konuşulan Nurella lakaplı modacı Nur Yerlitaş'a rakip olacak. Öte yandan Bu Tarz Benim'i Acun Ilıcalı'nın tv8'e transfer ettiği TV kulislerinde konuşuluyor. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER