ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Haziran 2014 Pazartesi 17:25

Survivor'da final haftası heyecanı!

Survivorda final haftası heyecanı!

Star TV’de yayınlanan Survivor son bölümü ile ekranlarda olacak. Survivor’da finale kim kalacak? Survivor heyecanı bu akşam devam edecek.


Survivor 46. Bölüm ile bu akşam ekranlara geliyor. Star TV’de yayınlanan Survivor son bölümü ile ekranlarda olacak.

Survivor’da finale kim kalacak? Survivor heyecanı bu akşam devam edecek. Survivor son bölümü hurriyet.com.tr adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Survivor 46. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Star TV’nin heyecan dolu yarışma programı bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Herkes yine nefeslerini tutup Survivor final haftasında kimlerin eleneceğini öğrenmek için ekranlarının başında olacak.

Survivor bu akşam saat 20:00’da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısında olacak.

SURVİVOR'DAN KİM ELENECEK?

Survivor'ın yeni bölümünde Gönüllüler aralarında bir kişiyi elemek için ada konseyine çıktılar. Sahra ve Turabi Yiğit'i yazarken, halk oylamasında birinci olan Turabi'de Yiğit'in karşısına Sahra'yı çıkarttı. Survivor Gönüller takımında Sahra mı elenecek Yiğit mi merak konusu. 

Survivor'ın yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler havuzun üstünde denge oyunu oynadılar. Birbirlerini düşürmeye çalışan iki takım yarışmacıları zorlu bir yarışıda başarıyla tamamladılar. Kılpayı gelen skor Ünlüler takımına çevrildi. Bu hafta adaya veda edecek isim Turabi Sahra yada Yiğit olacak. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER