ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2013 Salı 07:57

O Ses Türkiye'de görülmemiş olay

O Ses Türkiyede görülmemiş olay

Yarışmacı Filiz Birdir seçilmesine rağmen yarışmayı terk etti, jüri neye uğradığına şaşırdı...


Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan'ın yaptığı O Ses Türkiye'de gergin anlar yaşandı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan aslen Suriye'li olan Filiz Birdir adlı yarışmacı 'Dilenci' adlı şarkıyı seslendirdi. Filiz Birdir için Athena Gökhan geri döndü. Değerlendirmeye geçildiğinde Ebru Gündeş 'senin tarzına benzer sesler benim takımıma olduğu için geri dönmedim. Daha yumuşak sesli hali daha iyi olabilirdi. Biraz yumuşak söyleyebilirdiniz. Döver gibi söylediniz. Sever gibi söyleyeceksiniz. Bunu ilk başlarda bana da söylerlerdi' diye eleştirdi.

Gökhan ise Filiz Birdir'in sesinden çok etkilendiği belirterek takıma katmak istediğini söyledi. Konuşmalardan sonra yarışmacı Filiz Birdir 'hepinizden özür dileyerek mikrofonu bırakarak gidiyorum, kimse kusura bakmasın' dedi. Birdir neden gittiğinin sorulması üzerine bir açıklama yaparak 'Ebru Gündeş hanımefendinin bana yaptığı eleştiriyi saygıyla karşılıyorum, bunu bana daha önce de söyleyen oldu ama ben tarzımdan ve tavrımdan ödün vermeden şarkı söyledim' diyerek sahneyi terk etti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER