ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Kasım 2013 Pazar 14:39

Mahsun Kırmızıgül yönetmen koltuğunda

Mahsun Kırmızıgül yönetmen koltuğunda

Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Mahsun Kırmızıgül 2 yıldır hazırlıklarını sürdürdüğü ‘Mucize’ adlı filminin çekimlerine başladı.


Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’ ve ‘New York’ta Beş Minare’ filmleriyle yönetmenlikteki başarısını kanıtlayan Mahsun Kırmızıgül, 4’üncü filminin çekimlerine başladı. Kırmızıgül, ‘Mucize’ ismini verdiği yeni filminin hazırlıklarını 2 yılda tamamladı.

Kars’ta yaşanan gerçek bir hikayeyi konu alan filmde Talat Bulut, Büşra Pekin, Mert Fırat ve Meral Çetinkaya rol alıyor. Filmle ilgili bilgi vermekten kaçınan Kırmızıgül, “Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak. Sadece şu kadarını söyleyebilirim; Mucize, sizleri daha önce hiçbir yerde görmediğiniz bir dünya ile tanıştıracak” dedi.

Filmin konusunu sır gibi saklayan Kırmızıgül oyuncularına da filmle ilgili konuşma yasağı getirdi. Ocak ayında vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri şu sıralar Kars’ta devam ediyor. Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan ünlü sanatçı, yeni filminde de Türkiye’nin doğusunda yaşanan bir drama yer veriyor. Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, bu filmde başrol oyuncusu ve yapımcılık gömleğini de giyiyor.

KARS’TAN VAZGEÇMİYOR

Kırmızıgül, bugüne kadar çektiği birçok film ve dizide plato olarak Kars şehrini kullandı. Ünlü sanatçı, bu şehrin atmosferinden ve doğallığından çok etkilendiği için böyle bir karar verdiğini açıkladı. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER