ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ekim 2014 Salı 13:10

Kıbrıs'ta yeni TV kanalı açıldı

Kıbrısta yeni TV kanalı açıldı

Kıbrıs'ın yeni kanalı Diyalog TV, yayın hayatına başlıyor


Kıbrıs’taki özel televizyon kanallarına bir yenisi daha eklendi. Yayın Yüksek Kurulu’ndan onay alan Diyalog TV, 4 Kasım Salı gününden itibaren Türksat 3 A üzerinden yayınlarına başlıyor.

Diyalog Medya Grubu Genel Direktörü Reşat Akar, deneyimli bir kadroya, genç yeteneklerin de ilave edildiğini belirterek, "Araştırmacı, sorgulayıcı haber programlarımıza hasret kalan tüm vatandaşlarımızla yeniden buluşacağımız için heyecanlıyız." dedi.

Reşat Akar, sabah 07.30’da başlayacak olan canlı yayınların 24.00’e kadar devam edeceğini, gerek Kıbrıs, gerekse Türkiye ve dünyada meydana gelen olayların en hızlı bir şekilde izleyicilere aktarılacağını ifade etti. Akar “Ada genelinde en iyi teknik donanım, en iddialı kadro ve en iddialı haber programları ile halkımızın beğenisini kazanmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

ARAŞTIRMACI VE SORGULAYICI

Diyalog TV’nin, herhangi bir siyasi partiye bağlı olmadan, tam bağımsız, araştırmacı ve sorgulayıcı bir yayıncılık ilkesi izleyeceğini belirten Reşat Akar, “Hedefimiz, uluslararası gazetecilik kuralları çerçevesinde doğru, hızlı ve güvenilir bir yayıncılık yapmaktır. Haber ağırlıklı yayınlarımız içerisinde sadece siyasi değil, ekonomik, sosyal, kültürel, sağlık ve spor alanlarında en doğru, en taze haberleri vermek ve tarafsız bir duruş sergileyerek yurt içi ve yurt dışındaki izleyicilerin güvenini kazanmaktır.” açıklamalarında bulundu.

Diyalog Medya Gurubu Genel Direktörü Reşat Akar, Diyalog TV’de Sezgin Madencioğlu’nun sorumlu müdür, Aytuğ Türkkan’ın ise Haber Müdürü olarak görev yapacağını kaydetti.

Diyalog TV ile ilgili teknik bilgi ise şöyle:
Türksat 3A
Frekans: 12540
Sembol rate: 30.000
Polarizasyon yatay (H) FEC 3/4
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER