ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Nisan 2014 Salı 01:19

Karadayı’da büyük hayal kırıklığı

Karadayıda büyük hayal kırıklığı

Mehmet Saim Bey, Feride ve Mahir’i hayal kırıklığına uğrattı.



Karadayı dizisinni 67. bölümünde bu akşam herkes mutlu sona yaklaşıldığını düşünürken büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.

Özgürlüğüne kavuşan Nazif Kara'nın mutluluğunun tamamlanması için Feride ve Mahir'in de kavuşması gerekmektedir. İlk adım atılacak ve Feride babasından istenecektir. Vuslata erme sırası Mahir ve Feride'ye gelmiştir.

Babası Nazif Kara’nın hapisten çıkmasıyla rahat bir nefes alan Mahir ile Feride evlenmek için ilk adımı atmaya karar verdi. Feride’nin babası Kara ailesinin kabul eder ama bir planı vardır.

Kız isteme esnasında Mahir Kara’yı eğitim durumundan vuran Mehmet Saim Bey, Nazif Kara’nın aftan yararlanıp hapisten çıktığına kadar bütün eski defterleri açtı.

Feride babasının sözleriyle gözyaşına boğuldu. “Bu iki aile aynı sofraya oturamaz bile bir bize bak bir de onlara… Ne bekliyordun feride! “ diyen Mehmte Saim Bey’e en güzel cevabı belki de Nazif Kara verdi.

Baba Kara: Bitti mi efendi kimin kime denk olduğunu kimin nasıl yorulduğunda kimse bilemez. Geçmişim de utandığım bazı hatalarım senin gelecekte olabilir, Biz buraya yüreğimizdeki sevgiyi alıp geldik vazifemizi yerine getirdik. Allahın emriyle dedik bir babaya düşen hayhay demek. Cevabını ver öyle gidelim” der.

Mehmet Saim Efendi kendinden emin tavirlarla tek bir cümle kurar: "Benim size verilecek kızım yok"

KARADAYI NE ANLATIYOR?

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER