ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Mart 2014 Pazartesi 19:53

İşte yeni yayın yönetmeni

İşte yeni yayın yönetmeni

Fatih Altaylı'nın istifasıyla boşalan Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen isim belli oldu.


Gazete Habertürk'ün yeni genel yayın yönetmeni Selçuk Tepeli oldu. Peki Selçuk Tepeli kimdir?

Daha önce Aktüel ve Newsweek Türkiye’nin yayın yönetmenliği, Habertürk TV Yayın Danışmanlığı'nı yapan Tepeli son olarak da Gazete Habertürk Hafta Sonu eklerinin genel yayın yönetmenliği görevini yürütüyordu.

Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmenliği görevini 5 yıldır sürdüren Fatih Altaylı önceki gün istifasını duyurmuş ve gazetede köşe yazarlığına devam edeceğini açıklamıştı.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

Aktüel ve Newsweek (Türkiye) Dergisi Eski Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, son olarak Habertürk Gazetesi Hafta Sonu Ekleri Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyordu.

1974, İstanbul doğumlu Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü bitirdikten sonra IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri mastırı yaptı. Selçuk Tepeli Aynı okulda Yazılı Basın Yönetim ve Hukuku mastırını tamamladı. Sırasıyla Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliği, Habertürk yayın danışmanlığı,Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulunan Selçuk Tepeli, bir dönem Habertürk TV'de Ceyda Karan'la birlikte Eksen adlı programı yapıyordu. (Medyaradar)

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER