ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Şubat 2014 Pazartesi 13:35

Gönül Hırsızı'nda büyük sürpriz

Gönül Hırsızında büyük sürpriz

Gönül Hırsızı'nın Hülya'sı Tuğçe Kazaz bu kez yine şaşırttı.


Başrollerini Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz ve Cem Kılıç'ın paylaştığı TRT1’in sevilen komedi dizisi “Gönül Hırsızı ” dizisinde “Hülya” karakterini canlandıran Tuğçe Kazaz dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde izleyiciye sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Dizinin cuma akşamı yayınlanacak olan 10. Bölümü için rol gereği erkek kılığında kamera karşısına geçen Tuğçe Kazaz bu kez de yakışıklılığıyla görenleri şaşırttı.

Rol arkadaşları Hasan Kaçan ve Cem Kılıç ile çekimler sırasında oldukça eğlenceli dakikalar yaşadığı görülen Tuğçe Kazaz, pala bıyığı ve takım elbisesiyle herkesin ilgi odağı oldu…

“Gönül Hırsızı” dizisi Cuma akşamları 22.30'da TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor…

***

Yapım: Tekden Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Yahya Samancı
Müzik: Harems Sound / Gökhan Tümkaya
Senaryo: Hasan Kaçan, Baykut Badem, Filiz Ekinci, Ali Uğur Kaçan

Oyuncular: Hasan Kaçan (Nadir), Tuğçe Kazaz (Hülya), Cem Kılıç (Tarık), Nurcan Eren (Neriman), İpek Tenolcay (Lale), Mehtap Bayri (Ateş), Esin Civangil( Süreyya), Yavuz Çetin(Uygar), Birsen Dürülü (Aysel), Fatih Kaçan (Ali), Özge Sezince (Deniz), Mesut Can Tomay (Necdet), İsmail Kavrakoğlu (Ferdi), Şive Şenözen (Mine) Enes Atış (Talha) , Baykut Badem (Edip), Yiğit Üst (Can), İlayda Alişan (Harika), Kerim Yağcı (Fethi), Sadettin Tolan (Meftun), Erkan Akkoyunlu (Coşkun), Emine Sarıkaya (Oya) 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER