ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Ekim 2013 Cuma 09:43

Gökçek: Fıskiyeyi Ahmet Hakan kırdı

Gökçek: Fıskiyeyi Ahmet Hakan kırdı

Mesut Yar'ın sunduğu Burda Laf Çok programında Ahmet Hakan ile Melih Gökçek biraraya geldi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter’da kendi adına açılan bir hesaptan atılan “Fıskiyeyi kim kırdı?” tweetiyle ilgili ilk kez konuştu.

Twitter 'da sık sık kapışarak gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Gazeteci Ahmet Hakan aynı programda buluştu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Program sunucusu Mesut Yar, Twitter'da Melih Gökçek adına açılan bir hesaptan atılan ve günlerce tartışılan “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önündeki fıskiyeyi kim kırdı” olayını gündeme getirdi. Günlerce Twitter'da konuşulan "Fıskiyeyi kim kırdı" sorusuna cevap veren Gökçek, "İlk defa burada söylüyorum, kamera görüntülerine baktım sakallı birisi kırmış, Ahmet Hakan'a benziyor" dedi. Ahmet Hakan, Gökçek'in bu sözlerine "Ben o tarihte Ankara'da değildim, şahitlerim de var" diye cevap verdi.

'BENİ HABER YAPMIYORSUNUZ DEMİŞTİ'

Ahmet Hakan" 23 senedir tanıyorum Melih Başkanı, Ben bir gazetede çalışıyordum. Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı değildi, adaydı. Gazeteyi aradı, "Beni haber yapmıyorsunuz ama seçimi ben kazanacağım" dedi.

BAŞKAN INSTAGRAM'A BULAŞMA

Melih Gökçek, zamanı olmadığı için Facebook'a girmediğini söyledi. Gökçek'in bu sözleri üzerine Ahmet Hakan, "Başkan Instagram'a sakın bulaşma" dedi.

GÖKÇEK'TEN HAKAN'A BEYAZ ÇORAP

Sanal alemde bir birlerine karşı oldukça sert ifadeler kullanan ikili, canlı yayından karşılıklı iltifatlarda bulunması şaşırttı. Ahmet Hakan'nın 90 yıllarda beyaz çoraplı fotoğrafını yayımlayan Melih Gökçek, bu kez canlı yayında rakibine Ankara'dan getirdiği beyaz çorapları hediye etti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER