ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Mart 2013 Salı 10:42

Çoban yarışmacı Aysun Kayacı'yı çıldırttı!

Çoban yarışmacı Aysun Kayacıyı çıldırttı!

Yarışmanın bu haftaki konuğu Aysun Kayacı'nın sözlerine kapak oldu.


ATV'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma yine ilginç yarışmacılardan birini ağırladı. Kenan Işık'ın sunumuyla ekrana gelen Milyoner'e damga vuran isim ise Gürler Yücel isminde Karslı bir çoban.

3 çocuğunu üniversitede okutan Karslı çoban Gürler Yücel, üniversite mezunlarına taş çıkartacak tarzda bir yarışma çıkardı.

60 BİN TL'NİN SAHİBİ OLDU

Yarışmaya çok hızlı bir giriş yapan Gürler Yücel, hiç joker kullanmadan 9. soruya kadar ulaştı. 60 bin TL değerindeki 9. soruda bir joker hakkını kullanan Yücel, 125 bin TL değerindeki 10. soruyu da bilmesine rağmen emin olamadığı için yarısı olan 60 bin TL'yi alarak yarışmadan çekildi. Yücel'in bilip de riske etmediği soru şöyleydi:

"Dönüşü Olmayan Köprü" hangi iki ülkeyi birbirine bağlar?

Cevap şıkları arasında A) İsrail-Filistin, B) Kuzey Kore-Güney Kore, C) Ermenistan-Azerbaycan ve D) Çek Cumhuriyeti-Slovakya seçenekleri vardı. Sorunun cevabı yarışmacı Yücel'in de tahmin ettiği "Kuzey Kore-Güney Kore" çıkınca seyirciler gibi Kenan Işık da şaşırdı...  

AYSUN KAYACI'YA MESAJ YAĞDI

Gürler yarışmada tam 60 bin TL ödül alarak büyük bir başarıya imza attı. Çoban Gürler'in başarısı sosyal medyada da ses getirdi. "Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz" diyen Aysun Kayacı'ya mesaj yağdı. Twitter hesabından da Kayacı'ya yarışmayı izlemesi için özel yorumlar yağdı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER