ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ekim 2014 Salı 10:01

Cepten reklam izleyen hediye kazanacak

Cepten reklam izleyen hediye kazanacak

Akıllı telefonları üzerinden "EmobileAD" uygulaması ile reklam izleyenler, puan biriktirerek internet paketi, sinema bileti, konser bileti, fast food gibi hediyeler kazanacak.


EmobileAD’nin geliştiricisi Mustafa Topaloğlu, 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren kullanıcıların indirmeye başladıkları programın Beta sürümü test aşamasından geçtikten sonra 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren tam olarak faaliyete geçtiğini söyledi.

Topaloğlu'nun verdiği bilgilere göre, iOS ve Android işletim sistemiyle çalışan akıllı mobil telefon kullanıcılarının Google Play Store veya App Store’dan ücretsiz indirebildikleri EmobileAD'nin halen 10 binden fazla abonesi bulunuyor.

Topaloğlu, "Bu programı yükleyenler, telefon konuşması yaptıktan sonra günde 5 defa ekranlarına gelecek olan reklamları tıkladıkça AD puan kazanacak. Bu puanlarla da internet paketi, sinema bileti, konser bileti, fast food ve farklı hediye çekleri alabilecek" dedi ve ekledi:

"Çünkü sadece puan kazanmakla kalmıyorsunuz, reklam veren şirketlerin kampanyalarından, avantajlarından, indirim ve fırsatlarından haberdar oluyorsunuz. Üstelik öncelikli olarak bu kampanya ve indirimlerden ilk siz yararlanıyorsunuz. Bazen sadece EmobileAD kullanıcılarına özel indirimlerle karşılaşmanız da mümkün."

Uygulamayı indirenlerin telefonlarına, yaptıkları konuşmaların ardından ve belirli aralıklarda mesaj geldiğini belirten Topaloğlu, "Bu mesaj iletisinde 'bir reklam aldınız' yazacak. AD puan kazanmak için push mesaj iletisini açıp, çıkan reklamı tıklamanız gerekecek. Çıkan reklam hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz linki tıklayarak sitesini ziyaret edebilir, alışveriş yapabilir, kampanyalardan ve indirimli fırsatlardan haberdar olabilirsiniz" diye ekledi.

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER