ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Nisan 2014 Perşembe 16:46

Canlı yayında kriz geçirdi!

Canlı yayında kriz geçirdi!

Kocasından ayrıldıktan sonra iki yaşındaki bebeğiyle birlikte ortada kalan kadın, katıldığı bir televizyon proğramının canlı yayınında sinir krizi geçirdi.


Uğur Arslan'ın sunduğu ''Uğur Arslan'la Umut Var'' farklı insan öykülerini, kayıp hayatları ve hayatın bütün renklerini Kanal 7'de ekrana getirmeye devam ediyor.

Bir televizyon kanalında telefon numarasını alıp evlendiği Aydın Sönmez tarafından kandırdığını öne süren Durdu Demir haksızlığa uğradığını belirtti.

Evlenmeden önce Aydın Sönmez'in bekarım dediğini ama evlendikten sonra birden fazla kişiyle birlikteliği olduğunu öğrenen Durdu Demir, iki yaşındaki bebeği ile ortada kaldığını iddia etti.

Durdu Demir, Umut Var programında bebeği ve kendisinin mağdur olduğunu belirterek, eski kocası tarafından en azından bebeğine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. 

Aydın Sönmez ve yakınlarının yayına telefonla bağlanarak, bu bebeğin kendisi tarafından olmadığını söylemesi Durdu Demir'i çileden çıkardı, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı. Uğur Arslan bir süre sinir krizi geçiren kadını sakinleştirmeye çalıştı. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER