ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ocak 2014 Pazartesi 03:05

Bülent Ersoy‘dan sert cevap!

Bülent Ersoydan sert cevap!

Diva; başörtüsü taktığı için kendisiyle dalga geçen ünlü isimlere mektupla yanıt verdi.


Ersoy; Nazlı Ilıcak için 'Kapanmamı; densiz bir saldırıyla karşılamıştır. Sokak lambası gibi olmasın; kime yandığı belli olsun' dedi

Kandil Gecesi yayınlanan TV şovuna başörtüsü takarak çıkan Bülent Ersoy; büyük eleştiri toplamıştı. Hakkında alay edici yorumlar da yapılan Diva, aradan geçen 1 haftaya rağmen öfkesini alamadı. Bülent Ersoy, dün yayınladığı bir mektupla kendisiyle dalga geçen gazeteci Nazlı Ilıcak ve oyuncu Oktay Kaynarca'yı topa tuttu. Diva'nın öfkesinden en büyük payı Ilıcak aldı.

Ünlü şarkıcı, Nazlı Ilıcak için şunları yazdı:

'NE KADAR GÜVEN VERİRSİNİZ?'

"1999'da Merve Kavakçı'nın meclis salonuna başörtülü olarak girmesine koluna girerek eşlik eden Sayın Nazlı Ilıcak, bugün çıkmış densiz ve insanlık dışı cüretle gecenin ulviyetine, manasına yakışan kapanmamı insanlık dışı itham ve yargılarla sözde saldırıyla karşılamıştır. Dün başörtülü vekilin koluna girerken bugün başörtüsü takmama karşı gelen siz, ne oldu da değiştiniz? Sizin görüş ve duruşunuz her yıl değişiyor mu yoksa med cezir gibi gelgitte misiniz? Sokak lambası gibi olmayın. Kime yandığınız belli olsun. Biz de renginizi ve duruşunuzu bilelim. Geçmiş yıllarda beni evinin başköşesinde ağırlayan siz; şimdi bu yaklaşımınızla Türk milletine ne kadar güven verebilirsiniz, tartışılır."

FOTOLU GÖNDERME

Ersoy'un Nazlı Ilıcak'a öfke saçmasının ardında gazetecinin Bülent Ersoy'un başörtüsü takması hakkında yaptığı yorum yatıyor. Ilıcak twitter'da Diva'nın ameliyat olmadan önceki fotoğrafını paylaşıp altına; "Bülent Ersoy'u televizyonda görünce, hangisi daha iyi dedim. TV'de gördüğümüz Bülent Hanım mı, yoksa delikanlı Bülent mi?" diye yazmıştı.
Bülent Ersoy, 12 Ocak'taki Kandil Gecesi yayınlanan şov programına başörtüsü takarak çıkmış ve günlerce Türkiye gündemini meşgul etmişti.

HADSİZ

Diva; Oktay Kaynarca içinse şöyle dedi: "Çıkmış hadsizce ve içi başka dışı başka bukalemun misali renk değiştirircesine rüzgardaki yaprağın gayesizliği ile savruluyor. Benden bir kare resim için saatlerce bekleyen hatta resimde 'Sizi öpebilir miyim?' diyen 'Ustura Oktay' paye mi alamamıştır ki bu cürette bulunmuştur?"

Kaynak: Takvim

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER