ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Haziran 2013 Cuma 01:20

Bülent Ersoy'dan 'Gezi Parkı' çıkışı

Bülent Ersoydan Gezi Parkı çıkışı

Popstar 2013 isimli programa, Bülent Ersoy'un Gezi Parkı olayları ile ilgili açıklamaları damgasını vurdu.


Star TV ekranlarında yayınlanan Popstar 2013 isimli programa, Bülent Ersoy'un Gezi Parkı olayları ile ilgili açıklamaları damgasını vurdu.

beyazgazete.com'da yer alan habere göre; Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde kürk konusunda aldığı eleştirileri gündeme getirerek, Gezi Parkı'na gitmesinin inandırıcı olmayacağını söyledi.

Ersoy, "Yapı itibari ile Sayın Başbakan gergin bir yapıya sahip. Belki kendisi 'tamam çocuklar' diyemedi ama açıklamaları bu doğrultudaydı. Ressam diktatör bana 8 sene yasak koydu tabi rahatsız oldum. Merhum Adnan Menderes idam edildi üzülmedik mi? Utanmadık mı? Bir şeylerden rahatsız olabilirsiniz. Size bir şeyler ters gelebilir. Bunu yakıp yıkarak değil sandıkla yapın" dedi.

Eylemlerin demokratik bir hak olduğunu belirten Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü;

ORAYA GİTSEYDİM, DENGEYİ BOZARDIM

İşin güzelliğini bozdular. Bülent Ersoy neden konuşmuyor, neden oraya gitmedi dediler. Ben oraya gidemezdim. Ben çok gösterişli, çok abartıyı seven birisiyim. Ben oraya gitseydim inandırıcı olmazdım. Tabiatın dengesinin bozulmasında hayvanlar alemi de önemli. Ben Mart ayında sırtında çeşitli kürklerle ortaya çıkmış bir hanımım. Oraya giderde ağaçların savunucu olursam, bu inandırıcı olmaz. “Daha düne kadar rakun giyiyordu” derlerse sizde yara alırsınız. Oraya gidipte dengeyi bozmak istemedim.

HEPİMİZ TÜRKÜZ, HEPİMİZ ATATÜRKÜN ÇOCUKLARIYIZ

Polis te aşırı bir şiddet uyguladı. Hepimiz aynı anadan doğmadık ama hepimiz Türküz, hepimiz Atatürk'ün çocuklarıyız.Ben o gösteride abartıda bulunanları da kınadım. Ben direk konuşurum. Ucunda ölümde olsa doğruyu söylerim. Ama durum böyle.

ARINÇ'A “TONTON” DEDİ

Onlar beni sevmezler. Ve ben bunları beni sevsinler diye söylemiyorum ama Bülent Arınç özür mekanizmasını çalıştırdı. Hemde son derece tonton bir şekilde. Yapı itibari ile Sayın Başbakan gergin bir yapıya sahip. Belki kendisi'tamam çocuklar'diyemedi ama açıklamaları bu doğrultudaydı. Ressam diktatör bana 8 sene yasak koydu tabi rahatsız oldum. Merhum Adnan Menderes idam edildi üzülmedik mi? Utanmadık mı? Bir şeylerden rahatsız olabilirsiniz. Size bir şeyler ters gelebilir. Bunu yakıp yıkarak değil sandıkla yapın. Demokratik hakkınızı kullanın ama cevabınızı sandıkta verin. İş güç beni bağlamaz, beni bu vatanın bütünlüğü bağlar. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER