ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Kasım 2012 Salı 18:38

Bu programda gözyaşı sel oldu

Bu programda gözyaşı sel oldu

Emrah'la Bir Deste Gül isimli programına sevdiğinden ayrı düşenlerin gözyaşları damgasını vurdu.


İstanbul'un Sesi Radyosu'nda Emrah İriç'in hazırlayıp sunduğu Emrah'la Bir Deste Gül programında gözyaşları adeta sel oldu aktı.

Emrah İriç'in birbirinden güzel şiirleri seslendirdiği programa telefonla katılan bazı dinleyiciler ayrı düştükleri sevgililerinin acısını canlı yayında paylaştı.

Bu isimlerden birisi Derya. Askerdeki sevdiğinden haber alamayan Derya, haber alır almasına ama acı haber! Sevdiği yaşıyor yaşamasına ancak o artık Derya için bir ölüdür. Çünkü Derya'yı hayatında istememektedir. Bu durumu hazmedemeyen Derya içini canlı yayında gözyaşları ile döktü.

Diğer bir isim Engin ise sevdiği kızı çok kırmış ama bir o kadar da pişmandır. Sevda, Engin'in kendisine ulaşmasını engellemek için kaçıp gitmiştir. Engin pişmanlığın verdiği acı ile sevgisini şiirlere dökmektedir. Aylardır aramasına rağmen ulaşamadığı Sevda'sı için ağlamaktadır ve ona hasret kokan şiirler yazmaktadır.

Engin, Sevda'sına ulaştığında ise acı gerçeği öğrenir. Sevda nişanlıdır ve yakında düğünü vardır. Bu durumu canlı yayında gözyaşları ile Emrah İriç'le paylaşan Engin'i teselli etmek de İriç'e düşer.

Bu ve buna benzer çok sayıda hüzünlü aşk hikayesine ev sahipliği yapan Bir Deste Gül programı her cumartesi gecesi 23'le 01 arası İstanbul'un Sesi Radyosu'nda yayınlanıyor. Emrah İriç'in hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği programın asistanı ise Fatih Güneş.

DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Emrah İriç kimdir?

Ordu Korgan doğumlu olan Emrah İriç, çocukluk yıllarını Fatsa’da geçirdi. İlköğretim ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra, okul yıllarında da merakının olduğu mesleğe, spikerliğe başladı. Radyo ile 1994 yılında tanışan İriç, tecrübelerini her geçen gün artırarak bölgenin en güçlü radyolarında görev almayı başardı. Çalıştığı radyolarda sunuculuğun yanı sıra teknisyen, program müdürü, yayın yönetmeni görevlerinde de bulundu.

2003 Kasım’ında Moral FM’e transfer olan Emrah İriç burada Kahve Molası, Basında Bugün, İncir Çekirdeği ve Berceste programlarını hazırlayıp sundu.

Bir çok internet sitesi ve dergide yazıları yayınlanan İriç, 5 yıl kadar Moralhaber.net yayın yönetmenliği, 1,5 yıl kadar da Haberler.com ve Sondakika.com yazı işleri müdürlüğü görevinde bulundu.

Haberler.com – Sondakika.com, Emrah İriç döneminde büyük değişim yaşamış ve Türkiye’nin en çok tıklanan 4. haber sitesi olmuştu.

Emrah İriç şu anda Pana Film'e ait olan Yazete.com'da Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdürüyor.

Emrah İriç İstanbul’un Sesi Radyosu’nda her cumartesi gecesi 23:00 – 01:00 arası Bir Deste Gül isimli programı hazırlayıp sunuyor.

Emrah İriç, medya dünyasının en tanınmış, TRT kökenli spikerlerinden spikerlik sunuculuk eğitimi aldı. Sırrı Er’le başlayan bu eğitimler, sırasıyla Oktay Mahşer, Gülgun FEYMAN, Attila SARIKAYALI, Orhan AYHAN ve Bülent ÖZVEREN’le (Kuşdili Eğitim Merkezi) devam etti.

Bir çok önemli programda sunuculuk yapan, Orhan Hakalmaz’dan Mehmet Altan’a, Bedirhan Gökçe’den Nevzat Tarhan’a kadar sayısız ismi programlarında misafir eden, çok çeşitli röportajlar yapan ve internet medyası üzerine çeşitli seminerler veren İriç, bir yıl kadar Hasan Nail CANATLI gözetiminde tiyatro eğitimi aldı.

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER