ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Eylül 2013 Cuma 16:58

'Ben Onu Çok Sevdim'de büyük buluşma

Ben Onu Çok Sevdimde büyük buluşma

Salı akşamı 3. bölümüyle ekranlara gelecek olan Ben Onu Çok Sevdim yine çok konuşulacak!


Sezonun en merak edilen dizilerinden olan 'Ben Onu Çok Sevdim'  sezona bomba gibi başladı. 

Cumhuriyet tarihinin dönüm noktalarından biri olan Menderes dönemine ayna tutan 'Ben Onu Çok Sevdim' de bu bölüm yine tüyleriniz ürpertecek. 'Ben Onu Çok Sevdim' salı akşamı ATV ekranlarında saat 22:00'de izleyicisiyle buluşacak!

Ayhan Aydan,Menderes'le buluşacak... Hayatının en zor kararını verecek olan Ayhan Aydan Roma'ya gidecek mi?

İşte yeni bölümde yaşanacaklar:

Ayhan Aydan, Roma'ya yerleşmeye kararlıdır. Menderes onu durudrmak için akşam tasarlar. Ayhan'a bir hediyesi vardır. Bu meyanda orduda cunta faaliyetleri bir darbe tehdidine evirilmekte, Ankara'da çanlar Demokratlar için çalmaktadır.

Bu kargaşanın ortasında bir gece Başvekil Adnan Menderes ortadan kaybolur. Herkes nerede olduğunu merak ederken, eşi Berrin Menderes'in sürpriz bir konuğu vardır; Celal Bayar. Herkes Menderes'in ne yapacağını anlamaya çalışmaktadır.

Yüksel Menderes ise kız arkadaşı Sinem'den büyük bir devlet sırrını öğrenecek ve kendisini Cunta meselesinin tam göbeğinde bulacaktır. Adnan Bey hem ailesini hem devletin bekasını hem de aşkını anda savunmak zorundadır... 

***

Yapım: Pana Film

Proje ve Senaryo Tasarım: Bahadır Özdener

Senarist: Seda Altaylı Turgutlu

Yönetmen:Mehmet Bahadır Er

Oyuncular: Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay, İdil Fırat, Kerem Alışık, Rıza Akın, Oya Okar, Devrim Yakut, Ege Aydan, Erdinç Gülener, Zeyno Üstünışık, Fatoş Güçlü, Mehmetcan Mincinozlu, Savaş Zafer, Burak Temiz, Faruk 

Mimarlar, Nihal Koldaş, Tuğrul Çetiner, Şemsi İnkaya

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER