ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2013 Cumartesi 10:58

Acun'un kanal sahibi olmasının iyi tarafı...

Acunun kanal sahibi olmasının iyi tarafı...

Söz Bitmeden Özel' katılan televizyoncu Yüksel Aytuğ kanal sahibi olan Acun Ilıcalı'nın TV 8'i satın almasını değerlendirdi.


24 TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Elif Çakır'ın yaptığı Söz Bitmeden Özel'e bu hafta yine birbirinden önemli isimleri konuk etti. Programa konuk olarak oyuncu İpek Tuzcuoğlu, televizyon yorumcusu Yüksel Aytuğ, umutsuz şarkıların sevilen sesi Eda Karaytuğ ile Kanun sanatçısı Göksel Baktagir katıldı.

Programda Elif Çakır Acun Ilıcalı'nın TV8'İ satın almasını sorması üzerine Yüksel Aytuğ çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aytuğ, Acun Ilıcalı'nın doğru bir iş yaptığını belirterek Türk medyasında şov kanalının eksik olduğunu belirtti. Aytuğ 'Muhabirlikten gelen birinin bir medya patronu olması büyük bir başarı.Bence bu bir film öyküsü. Beni mutlu eden tarafı bu' şeklinde açıklamada bulundu.

YÜKSEL AYTUĞ'UN ACUN ILICALI DEĞERLENDİRMESİ

Beni mutlu eden tarafı şu muhabirlikten gelen birinin televizyon sahibi olması, medyada patron olması kendi işinin başına geçmesi. Bizim ülkemiz için çok ütopik inanması güç olan bir başarı öyküsüdür. Bence bu bir film öyküsü. Acun Firarda ile başlayıp 70 milyon dolarlık bir bütçeyle kısa zamanda bir kanal sahibi olmak büyük bir başarı olarak kabul edilir. Acun Ilıcalı niye kendi yaratıcılığını, yeteneğini, televizyon dünyasındaki başarısını Türk halkını çok yakından tanımasına dayanan bu bilgilerini niye bir başka birine versin. Ben çok doğru bir atılım yaptı. Acun çok doğru bir kulvarda koşuyor. Önemli bir damar keşfetti. Türkiyede bir şov kanalı yoktur. Şov kanalı gibi görünen birbirinin aynı kanallar var. Bu büyük kanalları logolarını çıkarın hangi kanalı izlediğinizi şaşırırsınız. Günün her saati kafa dağıtmak için izleyeceğimiz eylence kanal yoktur. Çoluk çocuk eğlence programı izlemeye başladığımızda karşınıza ne çıkacak haberimiz yoktur. Bence Acun işte bu eksikliği iyi gördü. Bunun üzerine şov kanalı yapmak için harekete geçti.

TV8 'DE HABERİN KALDIRMASI

Haber işini doğru yapan bir ekip vardı onların adına üzüldüm. İş ticaretse ve ben bir şov kanalı yapacağım diye yola çıkıyorsanız günün en kıymetli saatinde oraya haber bülteni koymazsınız. Zaten Türkiye'de 16 tane haber kanalı var. Ayrıca haber o kadar güncelleştiki artık cep telefonuna geldi. Herkes habere çıktığında Acun orada Var Mısın Yok Musun'u koyarsa o zaman amacına ulaşmış olur. Onun için ticari anlamadan girişimini doğru buluyorum.

İpek Tuzcuoğlu'da 'Ben bunları hiç bilmezken Acun yakın zamanda kanal alacak dedim. Allah yolunu açık etsin' şeklinde konuştu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER