ÖNE ÇIKANLAR :
MEDYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Kasım 2013 Pazar 10:13

3 Adam'da fırtına koptu

3 Adamda fırtına koptu

Hasan Doğru Burcu Esmersoy'a öyle bir cevap verdi ki stüdyoda kahkaha koptu.


Star TV'de yayınlanan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın birlikte sunduğu 3 Adam'da bu hafta yine renkli anlar yaşandı.

Geçtiğimiz haftalarda O Ses Türkiye'ye katılan ve bütün jüri üyelerini kendine hayran bırakan Hasan Doğru bu hafta Burcu Esmersoy'la birlikte 3 Adam'a katıldı. 

Mütevazi hallerinden ödün vermeyen Hasan doğru programda önce O Ses Türkiye'de söylediği Caruso şarkısını seslendirdi. Hasan şarkısını söylerken İbrahim Büyükak ve Eser Yeneler Hasan'ın arkasından bale yaparak izleyiciyi güldürdü. Programa ailesiyle birlikte gelen Hasan Doğru'nun çalıştığı lokantadaki halinden görüntüler yayınlandı. Eser Yenenler konuğu Hasan'a O Ses Türkiye'ye katıldıktan sonra değiştin mi? diye sordu. Eser Yenenler'in bu sorusu üzerine Hasan değişmediğini söyleyerek 'Benim arkadaşlarım bana çok inanıp güvenmişler. Değişmedim, aynı kişiyim' diye cevap vererek gönülleri fethetti.

Programda kıskançlıktan konu açılınca Burcu Esmersoy Hasan'a 'Ben sizin kız arkadaşınız olsam beni kıskanır mısınız' diye sordu. Esmersoy'un sorusu üzerine Hasan, 'bilmiyorum ki, denemek lazım' diye cevap verdi. Hasan'ın cevabı üzerine salonda kahkaha tufanı koptu ve Burcu Esmersoy 'bu cevabı hak ettim' diye karşılık verdi. Hasan Doğru daha sonra Çökertme türküsünü söyleyerek programa veda etti.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER