ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2013 Pazartesi 15:44

Yasak aşkın bedelini Caner ödedi

Yasak aşkın bedelini Caner ödedi

Akmerkez’in bebek odası haberiyle gündeme gelen Asena Erkin ve Berkay’ın fotoğraflarının medyaya yayılmasını önlemek amacıyla Caner Erkin bir servet ödedi.


Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile şarkıcı Berkay'ın Akmerkez'de çekilen fotoğrafları, geçen hafta magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. Hatta ikilinin ilişkilerinin maziye yani lise yıllarına dayandığı iddia edilmişti.

Bebek odasında buluştukları ileri sürülen ikili, görüntülerin eski olduğunu söyledi. Erkin, "İş için bir araya geldik; bebek odasından değil tuvaletten çıkıyordum. O fotoğraf dört ay öncesine ait. Berkay benim arkadaşım ama dört aydır görmüyorum" dedi.

YİNE ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Ancak o görüntüler daha unutulmadan, Asena Erkin ile Berkay'ın Londra fotoğrafları ortaya çıktı. Hürriyet'in haberine göree ikili, birlikte şehrin en popüler alışveriş merkezlerinden Oxford Street'teki Selfridges'teydi... Karelerde, ünlü şarkıcının alışveriş turu boyunca elini Erkin'in omzunda ya da belinde tuttuğu görüldü. Saatler süren turun ardından Asena Erkin ve Berkay kol kola oradan ayrıldı.

TÜRKİYE'Yİ TERK EDİYOR

Berkay aşk iddilarıyla ilgili, "Annemin babamın üstüne hatta doğmamış çocuğumun üstüne yemin ederim ki öyle bir şey yok tamamen yalan" dedi.

Öte yandan Berkay, Türkiye'yi terk ediyor. Aldığı tepkiler ve gelen baskılardan bunalan popçunun İngiltere'ye gideceği ve uzun süre orada kalacağı öğrenildi.     

BİR SERVET ÖDEDİ

 

Magazin kulislerinde konuşulan dedikodulara göre; bu fotoğrafı çeken şahıs ilk iş olarak Asena Erkin'in eşi Caner'le görüştü. Elinde eşi ve Berkay'a ait fotoğrafların olduğunu söyleyen gizemli şahıs, bu kareleri yıldız futbolcuya ulaştırdı. Caner, eşine olan sevgisi uğruna bu fotoğrafları iddiaya göre servet değerindeki bir ücrete satın aldı. İddiaya göre yıldız futbolcu bu fotoğraflar için 500 bin TL ödedi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER