ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Eylül 2014 Perşembe 10:45

Yakışıklı aktör Hugh Jackman İstanbul'da!

Yakışıklı aktör Hugh Jackman İstanbulda!

Dünyanın tanıdığı oyuncular Hugh Jackman ve Gerard Depardieu, İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.


Fransız oyuncu Gerard Depardieu ile Hollywood'un yıldız ismi Hugh Jackman, Zorlu sahnesinde yerini alacak.

YAKIŞIKLI AKTÖR HUGH JACKMAN İSTANBUL'DA!

Hollywood'un yıldız oyuncusu Hugh Jackman önümüzdeki aylarda Türkiye'ye gelmeyi planlıyor. X-Men, Wolverine, Çelik Yumruklar ve Sefiller müzikal sinema filmleriyle de tanınan Hugh Jackman bu kez film ile değil sahne performansıyla büyüleyecek.

Yakışıklı aktör Hugh Jackman şarkıcılık ve danstaki yeteneklerini sergileyecek. An Evening With Hugh Jackman ile 17-20 Mart tarihleri arasında Zorlu sahnesinde olacak olan Hugh Jackman şimdiden merakla bekleniyor.


Diğer yandan Fransız Gerard Depardieu'da Türkiye'ye gelmek için hazırlanıyor. 8 Ocak 2015 tarihinde istanbul'a gelecek olan Gerard Depardieu, Zorlu sahnesinde olacak.

Gerard Depardieu, Love Letters (Aşk Mektupları) oyunuyla hayranlarını bekliyor. Aşk Mektupları oyuncu Pulitzer Tiyatro Ödülleri'nde finale çıkmış, 30'dan fazla dile çevrilmişti.


Aşk Mektupları oyunu uzun bir masada geçiyor. Oyunun merkezinde ise Melissa Gardner ve Andrew Makepeace var. Oyuncu mektuplaşma formatında ilerliyor. İki karakter masada yan yana durur ve ayrı geçen elli yıla yakın bir süre zarfında hayallerinden, umutlarından, hedeflerinden, yenilgilerden bahseder. 

 

KAYNAK: mansettv

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER