ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Şubat 2013 Cuma 16:16

Vadi'de Lale Zara şoku!

Vadide Lale Zara şoku!

Türkiye'nin dış politikasını değiştiren Sencer, müzakere sürecini de sona erdirmek amacıyla sansasyonel bir eylem gerçekleştirdi: Lale Zara öldürüldü!


YAZETE.COM - ÖZEL!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 180. bölümüne Lale Zara'nın öldürülmesi damgasını vurdu. 

Aksaçlı olan Sencer, devletin dış politikasında radikal değişikliklere giderken, sürmekte olan müzakere sürecini de sekteye uğratmak için sansasyonel bir eylem planladı: Lale Zara öldürülecekti!

GÖREV AKİF'E TEBLİĞ EDİLDİ

Lale Zara'yı öldürme görevi Sencer tarafından Akif'e verildi. Akif Zara'nın ders verdiği salonun koridorunda infazı gerçekleştirdi. 

SENCER İSRAİL'LE YAKINLAŞMAK, BÖLGESEL GÜÇ OLMA İDDİASINDAN VAZGEÇMEK İSTİYOR

İhtiyarlar Heyeti arasında uzun süredir aranan hainin Sencer olduğu, Sencer'in Aksaçlı olmayı başarmasıyla birlikte ortaya çıkmıştı. 

Heyet'in başına geçtikten sonra, Adil Bey'in dış politikaları arasında yer alan, "bölgesel güç olma" iddiasından vazgeçmek için harekete geçen Sencer uluslararası bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Vaatlerde bulundu. 

MÜZAKERELERİ BİTİRMEK İSTİYOR

Terörün sona erdirilmesi için yeni ve etkili bir hamle olduğuna inanılarak başlatılan müzakere süreci de Sencer'in acil eylem planları arasında yer alıyor. Sencer, süreci baltalamak için sansasyonel bir eylemle işe başladı. Lale Zara'yı öldürttü. 

Sencer'in Akif'e görevi tebliğ ederken söylediği şu cümle de dikkatlerden kaçmadı: "Fransa'daki gibi bir eylem olmayacak."

FRANSA'DA NE OLMUŞTU?

PKK'lı üç sözde yönetici kadın Fransa'da infaz edilmiş, bu gelişme hem Türkiye hem de dünya gündemini uzun süre meşgul etmişti. Olayla ilgili çalışmalar hem Türkiye'de hem de Fransa'da halen devam etmekte.

Ancak, Fransa'daki infazın sebebi olarak, müzakere sürecini baltalamak amacıyla yapıldığı görüşü ağırlık kazanmıştı. 

İŞTE O SAHNELER...

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER