ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Ekim 2014 Çarşamba 10:11

Ünlüleri buluşturan düğün

Ünlüleri buluşturan düğün

Sanat dünyasının ünlü isimleri, DENETEAM Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Doğan ile Yeliz Doğan çiftinin çocukları Bera ve Eymen’in sünnet düğününde kirvelik yaptı.


DENETEAM Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Doğan ile Yeliz Doğan çifti, çocukları Bera ve Eymen’in Boğaz’daki Kıyı Restorant’ta yapılan sünnet törenine birbirinden ünlü isimler katıldı.

Sunuculuğunu Asım Yıldırımın yaptığı düğüne, yaklaşık 500 kişi katıldı. Düğünde Manken Deniz Akkaya, Sunucu Saba Tümer, Sanatçı Yeliz Eker, Oyuncu Zuhal Topal ve müzisyen eşi Korhan Saygıner, Sunucu Reha Yeprem, Radyocu Hopdedik Ayhan, Aranjör Erhan Bayrak ile Kişisel Marka ve İmaj Danışmanı Rüzgar Mira Okan gibi ünlü isimler Doğan Ailesini yalnız bırakmadı.

Düğünde, mehter marşı ve yeniçeriler eşliğinde Bera ve Eymen’in tören alanına gelmesiyle havai fişek show ve Anadolu Çocuk Müzikali gösterileri sunuldu. Dünya Şampiyonu Hafız Abdullah Demir’in Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Erdal Doğan misafirlere hoşgeldiniz konuşması yaptı. Doğan, dostluğun önemine vurgu yaparak, böyle mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Erdal Doğan, çifte mutluluk yaşadığını ifade ederek, çocuklarının sünnet töreninin yanı sıra eşi Yeliz Doğan ile 20. evlilik yıldönümlerini kutladıklarını söyledi.

KİRVELERİ DENİZ AKKAYA VE SABA TÜMER

Bera ve Eymen’in kirveleri İşadamı Sıddık Uzun, Deniz Akkaya ve Saba Tümer oldu.

Manken Deniz Akkaya, düğünler ve cenazelerin muhakkak bulunulması gereken özel günler olduğunu belirterek, “Boğaz’ın en güzel yeri olan ve Boğaz Köprüsünü bu kadar güzel gören başka bir mekânda herhalde bu düğün yapılamazdı diye düşünüyorum. Allah, Erdal Bey’e çocuklarının mürüvvetlerin de böyle güzel mekânlarda yapmayı nasip etsin” dedi.

Ünlü Sunucu Saba Tümer de Erdal Bey’in kendileri için önemli bir kişi olduğunu ifade ederek, “Tabi ki O’nun bu güzel ve özel gecesinde bizlerin de burada olması gerekiyordu. Çok severek ve sevinerek geldim. İnşallah çocuklarının düğünlerine de geliriz” diye konuştu.

Sunucu Reha Yeprem ise bugünün çocuklarının çok şanslı olduğunu söyledi. Bu sünnet Bera ve Eymen’in hayatlarının ilk mürüvveti olduğunu kaydeden Yeprem, “İkinci mürüvvetleri askerlik, üçüncü mürüvvetleri ise evlilik olacaktır diye düşünüyorum. Tüm anne babalar evlatlarının mürüvvetleri görmek isterler. Erdal Bey ve eşini çocuklarının ilk mürüvvetlerini güzel bir programla gerçekleştirdikleri için tebrik ederim” şeklinde konuştu.













KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER