ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 17:42

Ünlü sunucunun gözü Meclis’te

Ünlü sunucunun gözü Mecliste

Tuğba Özay, mikrofon arızalanınca vatandaşlara bağırarak seslendi.


Balıkesir’de açılışa katılan eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, mikrofon arızalanınca vatandaşlara bağırarak seslendi. Özay, sesinin gürlüğüne güvendiğini, Meclis’e girebileceğini söyledi.

Balıkesir’de bir giyim mağazasının açılışı dolayısı ile sokak defilesi düzenlendi. Sokağa podyum kurulurken, vatandaşlar defileyi ilgiyle takip etti. Bazı vatandaşların mankenleri görebilmek için evlerin balkonlarına ve çatılara çıktığı görüldü. Mankenlerin kıyafetleri tanıtmasının ardından Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz açılış kurdelesini kesti.

Açılışa katılan eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, siyah elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti. Vatandaşlar, ’Maske’ adlı şarkısını söyleyen Özay’ın fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Mağaza sahibesinin hamile olduğunu ve erkek bebek beklediğini söyleyen Özay, "Bir de oğlumuz geliyor inşallah. Allah olmayana da versin" dedi. Özay, vatandaşların, "Sana da versin" sözüne gülerek cevap verdi.
Ünl
Sokakta toplanan kalabalığa hitap edeceği anda elindeki mikrofon arızalanan Özay, vatandaşlara bağırarak seslendi. Manken Özay, "Nazara geldik. Benim sesim gürdür. Sizler beni duyuyorsunuz. Zaten bu sesle yakında Meclis’te olurum herhalde" dedi.

Açılış töreni, Tuğba Özay’ın şarkıları ile sona erdi.






KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER