ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2014 Pazartesi 16:54

Ünlü sanatçıya polis engeli

Ünlü sanatçıya polis engeli

Ünlü oyuncu Nejat İşler, tuttuğu takımın maçını sahadan izlemek isteyince polis tarafından sahadan çıkarıldı.


Bodrum şehir standında oynanan Muğla 1. Amatör Kümede mücadele eden Ortakent - Yahşispor ile Gümüşlükspor, Bodrum Şehir Stadında karşılaştı.

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Ortakent - Yahşispor, 1. Amatör Küme Şampiyonu oldu. Gümüşlükspor’u destekleyen İşler ise önce taraftarların yanında maçı izledi. Tuttuğu takımın yönetiminde de olan İşler, daha sonra stada girdi. Bir müddet maçı stat içerisindeki kulübeden izleyen İşler’e polis müdahale etti. İşler polislere kimliğini gösterdikten sonra stat dışına çıkarıldı. Maçı stat kapısından izleyen İşler futbolcuların karşı takım futbolcuları ile tartışmasına tepki göstererek tekrar içeri girmeye çalıştı. Polis engeli ile karşılaşan İşler, maçın son dakikalarını ise ayakta izledi. Maçın bitiş düdüğü ile stada giren ünlü oyuncu önce Gümüşlükspor futbolcularını sakinleştirmeye çalıştı. Golleri sayılmadığı için hakemin üzerine yürüyen futbolcular ile bir müddet konuşan İşler daha sonra hakemleri korumak hakem odasına kadar hakemlere eşlik etti. Gümüşlük taraftarlarını da sakinleştirmeye çalışan İşler, hakemlere siper oldu.

Maç sonrasında Gümüşlükspor oyuncularının yanında giden İşler futbolculara ateş püskürdü. Sakin olmalarını söyleyen İşler bu bir futbol olur böyle şeylerde sakin olun arkadaşlar diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.



















KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER