ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Temmuz 2014 Çarşamba 13:24

Ünlü sanatçının inanılmaz değişimi

Ünlü sanatçının inanılmaz değişimi

Onlarca kez estetik masasına yatmasının ardından şimdiki hali ile eski hali kıyaslanınca...


Songül Karlı bir çok kez estetik masasına yatmış ve bunu katıldığı bir çok programda açıklayarak dikkatleri üzerine toplamıştı.

Evlilik ve aşk üzerine de çarpıcı açıklamalarda bulunan Songül Karlı, "Erkekler çok ilginç. Hem güzel kadın olsun hem beni idare etsin, para durumunda hem işimi gücümü yapsın ama gördüğü zaman 'Off ne güzel karım var benim' desin istiyor. '' diye konuşmuştu.

''YÜZÜMDE BOTOKS DIŞINDA ESTETİK YOK''

Geçmişten bugüne geçirdiği operasyonlar sonrası elinden geldiğince Seda Sayan'a benzememeye çalıştığını söyleyen Karlı, yaklaşık 1 yıl önce yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu; "Eşim Metin'in her gece yatmadan önce ayaklarını öperim. O da beni sabah ayaklarımı öperek uyandırıyor. 3 kez hamile kaldım, ama istemedim. Sonuncusunu dünyaya getirmediğime pişman oldum. Yüzümde botoks dışında estetik yok. Göğüslerimi 1.5 yıl içinde 3 kez küçülttüm. Çünkü çok büyüklerdi."

''BU BENİM DOĞAL HALİM''

Yeni saç modeli ve dudaklarıyla Seda Sayan'a benzetilen Songül Karlı, canlı yayında estetik yaptırdığı iddialarını yalanlamıştı. Karlı, uzun zamandır vücudunda bir değişiklik yaptırmadığını belirterek: "Bu benim doğal halim. Bir yerime bir şey yaptırmadım. Yani biraz belim çıktı diye orasını burasını yaptırdı iddiaları ortaya atıldı. Ben 17 yaşımda da güzeldim, şimdi de güzelim" ifadelerini kullanmıştı. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER