ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2014 Çarşamba 11:05

Ünlü oyuncu ölümden döndü!

Ünlü oyuncu ölümden döndü!

Tolgahan Sayışman kardeşi ile birlikte gittiği Amerika'da kendi kullandığı arabayla kaza geçirdi.


Ünlü manken ve oyuncu Tolgahan Sayışman kardeşini yerleştirmek ve dilini geliştirmek için gittiği Los Angeles\'da kendi kullandığı otomobilde kardeşi Nil ile birlikte büyük bir trafik kazası geçirdi.

Ünlü oyuncunun kullandığı araç yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı.

Karşı tarafın hatası yüzünden meydana gelen kazada, başarılı oyuncu yoldan çıkıp elektrik direğine çarparak durabildi. Araçlarda büyük maddi hasar oluşurken, her iki araç da bulunan yolcularda hafif yaralanmalar meydana geldi.

Yasalar gereği yurt dışına çıkması yasaklanan ünlü oyuncu, Türkiye'ye dönebilmek için mahkemenin sonucunu bekleyecek.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, bir süre önce hem kardeşi Nil'i bir eve yerleştirmek hem de İngilizce'sini geliştirmek için ABD'ye gitti. Los Angeles eyaletine giden Sayışman, geçtiğimiz akşam kendi kullandığı otomobille kaza yaptı. Araçta kardeşi Nil'le birlikte olan ünlü oyuncu, ölümden döndü. Karşıdan gelen araç yüzünden yoldan çıkan Tolgahan Sayışman, elektrik direğine çarparak durabildi. Araçlarda büyük maddi hasar oluşurken ünlü oyuncu ve kardeşi yaralandı.

İMDADINA HİDO KOŞTU

Bu ay 15 günlüğüne Türkiye'ye gelmenin planlarını yapan Tolgahan Sayışman'a Los Angeles eyalet yasalarına göre yurtdışına çıkma yasağı konuldu. NBA'deki Los Angeles Clippers takımında forma giyen Hidayet Türkoğlu da yakın dostu için hemen avukatını devreye soktu. Şimdilerde ABD'de hapis olan Tolgahan Sayışman, Türkiye'ye geri gelebilmek için mahkemenin vereceği kararı bekliyor...

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER