ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 14:26

Ünlü oyuncu çifte hapis istemi!

Ünlü oyuncu çifte hapis istemi!

Oyuncu Nihat Tolga Güleç ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Lara Yeliz Şar, köpekleri ile yürüyüş yaptığı sırada bir başkasına ait kangal cinsi köpeğin saldırısıyla yaralandıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu.


Soruşturma sonunda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianname hazırlandı. İddianameye göre, oyuncu Nihat Tolga Güleç ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Lara Yeliz Şar geçtiğimiz Haziran ayı akşam saatlerinde Kadıköy Moda Sahili'nde köpekleri ile birlikte yürüyüş yapıyordu. Bu sırada denize giren Ali Ulvi Cedim'in kangal cinsi köpeği, Güleç ve Şar'a saldırdı. Saldırı sonucu ikili yaralandı.

3 YIL 6 AYA KADAR HAPİS İSTEMİ

İddianamede şüpheli Ali Ulvi Cedim'in köpeğini başkalarının hayatı ve sağlığı bakımından tehlikeli olabilecek şekilde serbest bıraktığı belirtildi . Köpeğin kontrol altına alınmasında Cedim'in ihmal gösterdiği de kaydedildi. Cedim hakkında "Hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması" ve "Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma" suçlarından 8 aydan 3 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER