ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Eylül 2014 Pazartesi 13:48

Ünlü manken podyumları bıraktı..

Ünlü manken podyumları bıraktı..

Aysu Baceoğlu, artık podyumlarda değil tamamen sahnelerde olacağını açıkladı.


Gümbet barlar sokağındaki Pasha kulüpte sahne alan Aysu Baceoğlu, sahne öncesi kuliste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni bir albüm müjdesi veren Baceoğlu, “Yeni şarkımız yolda. İçerisinde Cihat Uğurel imzası da olacak. Bunun sözünü aldık. Çok güzel bir şarkı olacak. Bugüne kadar 3 şarkımda da imzası var bundan sonra da beraber çalışacağız. Müzikle ilgili bir eğitim aldım ama bundan sonra aslında eğitimim sahnede olacak. Çünkü bol bol konser veriyorum. En güzel eğitim ise birazda alaylı olmakta. Seyirci ile buluşmak onların tepkisi ve Türkiye’nin en iyi Dj’lerinden biri ile bir arada olmak. Eğitimim sahnelerde devam ediyor. Sahneler güzel gidiyor benim için bir işi bir kere denersin, ikinci kez denersin ama üç ve devamı geliyorsa sen bu işi yapıyorsundur. Yavaş ama sert adımlar ile geliyorum. Bundan sonra sadece sahnelerde görebileceksiniz beni. Sadece müzik yapacağım artık. Sahnelere yakıştığımı da düşünüyorum. Güzel şarkılar güzel işler çıkarıyorum” dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Baceoğlu, giydiği sahne kıyafeti ile göz doldurdu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde Baceoğlu ve hayranları şarkıları beraber söyledi. Yaptığı danslarla da büyük alkış toplayan Baceoğlu, zaman zaman hayranları ile sohbet etti. Selfi çektirmek isteyenleri kırmayan Baceoğlu, izleyiciler ile bol bol fotoğraf çektirdi.











KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER