ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ekim 2014 Perşembe 15:43

Ünlü ismin kocası krize girdi

Ünlü ismin kocası krize girdi

Geçtiğimiz ay radyocu Rıza Esendemir ile evlenen İrem Derici ilginç bir olay yaşadı.


Geçtiğimiz ay radyocu Rıza Esendemir ile evlenen İrem Derici ilginç bir olay yaşadı. Rıza Esendemir, bir erkeğin eşi İrem Derici'ye bakışlarından rahatsız olup kavga çıkardı. Bir davette çıkan kavgada, davetliler Rıza Esendemir ve kavga ettiği kişiyi ayırdı. Kıskançlık krizi!

KISKANÇLIK KRİZİ!

Popun güçlü isimlerinden İrem Derici, 13 Eylül'de radyosu Rıza Esendemir ile evlenmişti. Ünlü şarkıcı İrem Derici eşiyle birlikte bir arkadaşının düğününe katıldı.

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras'ın kuzeni Doğukan Conger ile Özlem Aktaş evlendi. Düğünde gelin kadar eğlenen bir isimde İrem Derici oldu.

İrem Derici eşi Rıza Esendemir ile arkadaşının düğününe geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ayakkabılarını da çıkartan İrem Derici'nin pistte uzun süre dans ettiği öğrenildi.

Düğüne, Demet Akalın, Reyhan Karaca, Berkay, Deniz Akkaya, Bengü gibi isimler katıldı. Alkolünde olduğu düğünde, Rıza Esendemir kıskançlık krizine girdi.

Salondaki bir erkeğin eşi İrem Derici'ye bakışlarını beğenmeyen Rıza Esendemir, önce kibarca uyardı. Fakat alkolünde etkisiyle sinirler gerildi.

Rıza Esendemir, eşine bakışlarını beğenmediği erkeği dışarı çağırarak yumruk yumruğa kavga etti. Kavgayı davetliler ayırdı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER